Răzvan Lucescu explică felul în care a scris istorie în Grecia: "Ăsta e secretul!"

Razvan Lucescu, PAOK Salonic, Grecia

PAOK Salonic e lider în Grecia după ce a reuşit o serie incredibilă. Tehnicianul român işi dezvăluie secretul

Răzvan Lucescu e lider în Grecia, reuşind o serie incredibilă de 12 victorii consecutive. După ultimul meci câştigat, cel împotriva Pas Giannina (3-1), Lucescu jr. a explicat cum a fost obţinută această serie fantastică. 

"Este important că simţim pasiunea fanilor şi a oraşului. Jucătorii sunt foarte motivaţi. Ăsta e secretul. Echipa a jucat foarte bine, am avut multe ocazii importante şi cred că puteam să câştigăm la o diferenţă mai mare. Am muncit mult şi este important că am învins. Am fost organizaţi şi am jucat foarte bine şi fără minge", a spus Răzvan Lucescu. 

Răzvan Lucescu: "Suntem o echipă bine sudată"

Lucescu junior şi PAOK Salonic au doar două puncte avans în clasament în faţa celor de la AEK Atena şi patru în faţa ocupanta ultimului loc pe podium, Olimpiakos. Tehnicianul spune că atuul echipei sale stă în omogenitate şi în faptul că jucătorii se înţeleg perfect pe teren. 

"Nu vreau să mă uit la meciul care a trecut, vreau să-mi relaxez creierul şi să-mi încarc bateriile pentru partida următoare care va fi joi cu Atromitos în Cupă. Este important să ne menţinem concentraţi la ce avem de făcut. Dacă ne vom gândi la alţii s-ar putea să pierdem ceva din vedere şi să greşim. Suntem într-o perioadă foarte bună. Luptăm, dăm totul pe teren şi este foarte important că suntem o echipa foarte bine sudată. Jucătorii se ajută şi se completează", a fost declaraţia antrenorului român.