Fotbal international

Răzvan Lucescu explică măsurile pe care Al Hilal le-a luat în plină pandemie: „Programul e restricționat aici”

06.04.2020 | 11:01
Razvan Lucescu explica masurile pe care Al Hilal lea luat in plina pandemie Programul e restrictionat aici
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a povestit care sunt măsuile pe care le-a luat la Al Hilal în plină pandemie și a mărturisit că programul este foarte restricționat, conform prosport.ro.

Răzvan Lucescu, despre măsurile pe care le-a luat la Al Hilal în plină pandemie

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, a vorbit despre măsurile pe care le-a luat la Al Hilal în plină pandemie: „Este ca o vacanță forțată pentru că eu nu am avut posibilitatea să mă relaxez. Am suferit și o operație.

ADVERTISEMENT

N-am avut timp de vacanță după trecerea la PAOK în Arabia Saudită. M-a frământat mult plecarea mea din Grecia, nu mai aveam comunicarea bună cu patronatul de acolo. Am venit repede aici, dar am avut o presiune imensă de a câștiga trofee aici”.

„Visam la vacanța de vară”

Răzvan Lucescu a recunoscut că visa la vacanța de vară, dar din cauza crizei de COVID-19 planurile sale au fost date peste cap. Tehnicianul român a mai precizat că antrenamentele individuale ale jucătorilor sunt foarte importante, iar fotbaliștilor le place:

ADVERTISEMENT

„Am visat vacanța din vară, doream să am vacanța asta. Avem în fiecare săptămână program pentru jucători, totul e sub control.

Se lucrează individual foarte mult și jucătorilor le place. Avem și 7 jucători străini aici. Obiectivul nostru este ca jucătorii să nu ia kilograme și ca mintea lor să fie la fotbal și nu la alte lucruri”.

ADVERTISEMENT

„Niciun jucător nu pleacă nicăieri din oraș, programul e restricționat aici. N-avem voie să ieșim decât dimineața. Eu sunt convins că va fi foarte dificil de trecut peste această perioadă.

Există o mică probabilitate să începem campinatul și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Înainte ca sezonul să fie întrerupt, Al Hilal se clasa pe locul 1 în campionatul Arabiei Saudite, cu 51 de puncte, la diferență de șase puncte de Al Nasr, ocupanta locului doi.

  • 51 de ani a împlinit Răzvan Lucescu pe 17 februarie
ADVERTISEMENT