ADVERTISEMENT
Fotbal international

Răzvan Lucescu, fericit după titlul luat cu Al Hilal: “Simt o ușurare! Parcă plutesc!” Ce urmează pentru antrenorul român

Autor: Marian Popovici | 31.08.2020 | 10:44
Răzvan Lucescu, fericit după titlul luat cu Al Hilal:
Răzvan Lucescu se compară cu Pep Guardiola: „Am avut presiune ca el și ca Zidane”

Răzvan Lucescu a câștigat primul titlu din carieră în Arabia Saudită cu Al Hilal. Românul traversează o perioadă excelentă în Golf după ce în luna noiembrie s-a impus în Liga Campionilor Asiei, iar acum s-a impus și pe plan intern. 

ADVERTISEMENT

Este al 7-lea trofeu în cariera de antrenor a lui Răzvan Lucescu, cel care spune că încă are o mare foame de rezultate și de trofee. “Luce” jr. spune că va mai rămâne la Al Hilal și speră să se impună și în acest sezon din Liga Campionilor Asiei.

Tehnicianul român s-a declarat foarte fericit de faptul că a reușit să se impună și pe plan intern, în condițiile în care așteptările erau foarte mari de la Al Hilal după ce echipa a reușit să câștige Liga Campionilor Asiei:

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, fericit după titlul luat cu Al Hilal: “Simt o ușurare! Parcă plutesc!”

“A fost o presiune foarte mare aici. Dacă n-am fi luat și titlul, lumea ar fi perceput altfel acea victorie din Champions League, ar fi prețuit-o, poate, mai puțin. Când o echipă concurează în două competiții importante, ea e obligată să-și împartă energia cumva.

Noi ne-am axat pe Champions, dar am căutat să nu neglijăm campionatul, să nu suferim mult în liga internă. Al-Nassr ne depășise în clasament, fiindcă ni se adunaseră etape de recuperat.

ADVERTISEMENT

“Champions va fi disputată la fel ca în Europa, cu toate meciurile în Qatar”

După ce am jucat restanțele ajunseserăm să avem opt puncte peste adversari. Acum, cu două etape înainte de final, avem un avans de șase puncte. Urmează ultimele meciuri din acest sezon al Ligii Campionilor, pe urmă va începe un nou campionat.

Champions va fi disputată la fel ca în Europa, cu toate meciurile în Qatar. Mai sunt de jucat ultimele patru meciuri din grupe, apoi optimi, sferturi, semifinale și finală. Rămân aici și mă concentrez pe ceea ce urmează pentru club”, a spus Lucescu pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

“După primul egal aici, părea un dezastru”

Răzvan Lucescu a vorbit și despre așteptările uriașe de la Al Hilal:

“După primul egal aici, părea un dezastru, deși aveam șapte puncte după trei etape, eram pe primul loc. E o presiune mare. Lumea și-a dorit mai mult Champions League, pe care n-o mai câștigase Al Hilal de mult, dar și titlul. Mi-au spus că niciodată n-a reușit clubul «dubla» asta”, a spus antrenorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!