Video + galerie foto. Gest emoţionant! Ce a făcut Răzvan Lucescu pentru un copil cu dizabilităţi

Claudia Mîţoi    Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
05/04/2018, 12:32
Video + galerie foto. Gest emoţionant! Ce a făcut Răzvan Lucescu pentru un copil cu dizabilităţi GALERIE FOTO

Tehnicianul român a invitat la şedinţa de pregătire un copil cu dizabilităţi, mare fan al formaţiei PAOK Salonic. Răzvan Lucescu şi jucătorii săi l-au primit la antrenament pe copilul căruia i-au făcut cadou aparatul cu ajutorul căruia se mişcă.

Puştiul, care are ambele picioare amputate, a intrat pe teren şi s-a jucat alăturii de fotbaliştii pregătiţi de Răzvan Lucescu. Copilul, vizibil emoţionat, a dat mâna cu jucătorii favoriţi şi s-a pozat alături de ei.

Răzvan Lucescu are şanse minime la titlu

PAOK Salonic a pierdut la ”masa verde” meciurile cu Olympiakos Pireu şi AEK Atena din cauza incidentelor create de suporteri şi a mai fost penalizată cu trei puncte în clasament şi încă două în sezonul viitor. În condiţiile în care se află la opt puncte de AEK Atena, şansele echipei lui Răzvan Lucescu sunt minime.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×