Răzvan Lucescu a răbufnit! ”Refuzăm tot acest circ”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
01/04/2018, 14:39
Răzvan Lucescu a răbufnit! ”Refuzăm tot acest circ”

Tehnicianul român a vorbit într-o conferinţă de presă susţinută după ce echipa lui a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Atromitos Atena, într-un meci disputat în etapa a 26-a a campionatului Greciei.

”Nu este o situaţie uşoară pentru noi, există un sentiment puternic de frustrare şi nedreptate. Motivaţia noastră ţine de caracterul jucătorilor mei. Am încercat să protejăm toată munca depusă, să arătăm cine suntem, aşa cum am făcut-o până acum. Ne facem meseria pe teren, indiferent că pierdem sau câştigăm”, a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu: ”Această situaţie nu face tocmai bine fotbalului grec”

”Aş vrea să văd cum ar reacţiona altă echipă dacă în decurs de două săptămâni ar pierde pe nedrept două jocuri. Unul pentru o rolă de hârtie şi celălalt în care ai un gol perfect valabil. Chiar mi-aş dori să văd cum ar reacţiona altă echipă!”, a afirmat tehnicianul român.

”Avem jucători cu o mentalitate bună, asta ne-a ajutat să traversăm mai uşor această perioadă dificilă. Refuzăm tot acest circ şi decizia celor două echipe din Atena să nu intre pe teren. Această situaţie nu face tocmai bine fotbalului grec şi imaginii în Europa. Este mai uşor să-ţi scoţi echipa de pe teren sau să refuzi să intri decât să joci şi să dovedeşti cine eşti cu adevărat”, a mai declarat Răzvan Lucescu.

Închide ×