Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit: “Ne-au furat! Sunt nebun şi aş putea zice mai multe”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
15/04/2018, 13:16
Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit: “Ne-au furat! Sunt nebun şi aş putea zice mai multe”

PAOK Salonic încântă în Superliga greacă prin spectaculozitatea jocului său. Însă echipa pregătită de Răzvan Lucescu are puţine şanse să mai câştige un titlu pe care toată lumea e de acord că l-ar fi meritat cu prisosinţă, dacă nu ar fi fost cele două meciuri cu grave probleme disciplinare, PAOK – Olympiakos şi PAOK  – AEK Atena.

Dacă după meciul cu Olympiakos PAOK a scăpat ca prin miracol pentru lovirea din tribună a antrenorului oaspeţilor, Oscar Garcia, cu o rolă de hârtie, la partida cu AEK, pe care trebuia să o câştige, în mod normal, cu golul lui Varela din minutul 90, intrarea pe teren a patronului Ivan Savvidis înarmat a fost fatală. Meci pierdut cu 0-3 şi trei puncte penalizare, cale larg deschisă spre titlu pentru AEK.

Acuzele lui Răzvan Lucescu: “Au venit la Salonic şi ne-au furat punctele”

Răzvan Lucescu a răbufnit la conferinţa de presă după succesul cu 3-1 cu Panionios din ultima etapă. “E o ruşine ce ni s-a întâmplat. Ne-au furat! Au venit la Salonic şi ne-au furat punctele. Am fi avut acum 61 de puncte şi restanţa cu Olympiakos. “Eram concentraţi, voiam să nu pierdem nimic, evoluam mereu la sută la sută şi, dintr-o dată, o rolă de hârtie a schimbat totul.

O decizie total incorectă. Am depăşit-o, însă am fost furaţi şi cu AEK. De aceea trebuie să-mi felicit jucătorii, pentru că au revenit după două situaţii dificile. Am fost furaţi! Sunt nebun şi aş putea zice şi alte lucruri, dar încerc să mă stăpânesc.”

Închide ×