Fotbal international

Răzvan Lucescu îi cere patronului să-l păstreze pe Fernando Varela la PAOK Salonic: ”Unde vom găsi unul mai bun ca el?”

13.02.2019 | 15:11
Razvan Lucescu ii cere patronului sal pastreze pe Fernando Varela la PAOK Salonic Unde vom gasi unul mai bun ca el

Tenicianul Răzvan Lucescu i-a cerut patronului Ivan Savvidis să-l facă tot posibilul ca fundașul Fernando Varela să rămână la PAOK Salonic. Jucătorul din Insulele Capului Verde mai are contract cu liderul campionatului din Grecia doar până la finalul sezonului.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a ajuns la PAOK Salonic în vara anului 2016, atunci când grecii au plătit 1,4 milioane de euro pentru aducerea sa de la FCSB. Fundașul central Fernando Varela ajunsese la gruparea finanțată de Gigi Becali după ce evoluase pentru FC Vaslui.

Fernando Varela sărbătorește golul marcat pentru PAOK Salonic în meciul cu FC Basel
Fernando Varela sărbătorește golul marcat pentru PAOK Salonic în meciul cu FC Basel

Răzvan Lucescu îi cere patronului să-l păstreze pe Fernando Varela la PAOK Salonic: ”Nu trebuie să distrugem chimia echipei”

Site-ul  sport-fm.gr a scris că Răzvan Lucescu a avut o întâlnire cu patronul Ivan Savvidis și i-a cerut acestuia să facă în așa fel încât Fernando Varela să-și prelungească înțelegerea cu PAOK Salonic. Tehnicianul român îl consideră pe fundașul din Insulele Capului Verde un jucător extrem de important și asta mai ales că în sezonul viitor grecii vor încerca să pătrundă în grupele Champions League.

Nu trebuie să distrugem chimia echipei. Fernando Varela este un jucători necesar, mai ales că în sezonul viitor vom avea mai multe meciuri. Vom avea nevoie de jucători de nivelul lui. Unde vom găsi un jucător mai bun decât Varela? Să nu uităm că el s-a acomodat perfect aici”, a declarat Răzvan Lucescu.

Conducătorii clubului elen sunt încrezători că vor reuși să-i prelungească înțelegerea lui Fernando Varela și îi pregătesc un contract pentru încă două sezoane fundașului din Insulele Capului Verde. După disputarea a 20 de etape din campionatul Greciei, PAOK Salonic este neînvinsă și are un avans de nouă puncte în fața rivalilor de la Olympiakos Pireu, pe care i-au învins în weekend cu scorul de 3-1. Între timp, presa din Turcia a anunțat că tehnicianul român este dorit din sezonul viitor la Beșiktaș Istanbul, formație care la vară se va despărți de Șenol Guneș, care l-a înlocuit pe Mircea Lucescu la naționala turcă.