Fotbal international

Lucescu îi îmbogățește pe arabii de la Al Hilal. Încasări de 2.000.000 de dolari după Campionatul Mondial al Cluburilor. Reacția antrenorului după meciul cu Monterrey

21.12.2019 | 19:47
Lucescu ii imbogateste pe arabii de la Al Hilal Incasari de 2000000 de dolari dupa Campionatul Mondial al Cluburilor Reactia antrenorului dupa meciul cu Monterrey
ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 decembrie, ora 19:40/ Răzvan Lucescu a declarat, la conferința de presă de după meciul cu Monterrey, câștigat de mexicani la penalty-uri, că formația sa putea obține victoria dacă gestiona mai bine desele ocazii în care a ajuns în preajma careului advers.

De asemenea, Lucescu declară că programul încărcat al echipei sale și-a spus cuvântul, iar planurile sale de viitor se leagă de Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am ratat șansa să termin pe locul trei. Am ratat șanse importante de a marca, la ultima pasă am suferit. Am avut și ghinion, dar măcar meciul a fost bun pentru spectatori. Este o dezamăgire, chiar dacă nu a fost același sentiment, jucând pentru locul trei.

Am încercat să dăm tot ce avem mai bun, dar s-a resimțit și oboseala, jucătorii au avut un program foarte încărcat în ultima perioadă. Eu am un contract aici, am făcut meciuri foarte bune aici, am arătat întregii lumi ce putem, mai am obiective de îndeplinit cu Al Hilal”, a declarat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 decembrie, ora 19:00/ Al Hilal a pierdut finala mică a Campionatului Mondial al Cluburilor la penalty-uri, contra mexicanilor de la Monterrey. În urma clasării pe locul patru în competiție, formația lui Răzvan Lucescu a încasat 2.000.000 de dolari.


Știrea inițială, 14 decembrie, ora 18:00

Al Hilal a învins-o pe Esperance Tunis în sferturile de finală ale Campionatului Mondial al Cluburilor, scor 1-0, după golul înscris de francezul Gomis, iar Răzvan Lucescu le bagă arabilor o sumă importantă de bani în cont.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu îi îmbogățește pe arabii de la Al Hilal

După ce a trecut de Esperance Tunis în sferturile de finală ale Campionatului Mondial al Cluburilor, Al Hilal are garantată suma de 2 milioane de dolari. În semifinale se va duela cu Flamengo și suma pe care echipa lui Răzvan Lucescu o va câștiga crește.

În cazul în care Al Hilal pierde semifinala cu Flamengo, deținătoarea trofeului Copa Libertadores, atunci va juca finala mică și dacă o va câștiga va intra în posesia a 2,5 milioane de dolari. De partea cealaltă, dacă arabii lui Răzvan Lucescu înving formația din Brazilia și ajung în finala mare, atunci au grantată suma de 4 milioane de dolari

ADVERTISEMENT

Al Hilal. echipă antrenată de Răzvan Lucescu, poate da lovitura pe plan financiar dacă câștigă trofeul pus la bătaie în Campionatul Mondial al Cluburilor. Învingătoarea din finala mare va câștiga nu mai puțin de cinci milioane de dolari.

Premiile de la Campionatul Mondial al Cluburilor (16.500.000 de dolari):

  • locul 1 – 5 milioane de dolari
  • locul 2 – 4 milioane de dolari
  • locul 3 – 2,5 milioane de dolari
  • locul 4 – 2 milioane de dolari
  • locul 5 – 1,5 milioane de dolari
  • locul 6 – 1 milion de dolari
  • locul 7 – 500.000 de dolari

Echipele care participă la Campionatul Mondial al Cluburilor:

  • Liverpool (Anglia) – Liga Campionilor
  • Flamengo (Brazilia) – Copa Libertadores
  • Al-Hilal (Arabia Saudită) – Liga Campionilor Asiei
  • Espérance (Tunisia) – Liga Campionilor Africii
  • Monterrey (Mexic) – Liga Campionilor CONCACAF
  • Hienghène (Noua Caledonie) – Liga Campionilor Oceaniei (n.r. eliminată de Al Sadd)
  • Al-Sadd (Qatar, gazdă) – Campioana Qatarului

Răzvan Lucescu le-a mai adus arabilor 4.400.000 de dolari

În urmă cu aproape o lună, Răzvan Lucescu le-a mai băgat arabilor o sumă importantă de bani în buzunar. Al Hilal a încasat patru milioane de dolari după ce a câștigat Liga Campionilor Asiei. Arabii s-au duelat în finală cu Urawa Red Diamonds. Asta nu e tot, echipa antrenorului român a mai încasat 400.000 pentru prestațiile formației.

Răzvan Lucescu a reușit să câștige trofeul Ligii Campionilor Asiei în noiembrie 2019. Al Hilal ajunsese pentru a șaptea oară în finala competiției pe care a câștigat-o acum pentru a treia oară, după performanțele din 1991 și 2000.

ADVERTISEMENT