Fotbal international

Răzvan Lucescu, derby în Liga Campionilor Asiei! Și-a învins rivala după un meci cu 6 goluri

06.08.2019 | 21:35
Razvan Lucescu derby in Liga Campionilor Asiei Sia invins rivala dupa un meci cu 6 goluri

UPDATE 6 august, ora 21:40 Răzvan Lucescu și-a făcut debutul pe banca lui Al Hilal chiar împotriva rivalilor de la Al Ahli, după o partidă în care s-au înscris 6 goluri. Formația antrenată de român a fost condusă în două rânduri de Al Ahli, dar a revenit de fiecare dată trecând la conducerea partidei în minutul 65 după hat-trickul marcat de francezul Bafetimbi Gomis, pentru ca jucătorul introdus pe teren în a doua repriză, Al Hafith să stabilească scorul final, 2-4 pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu.


Răzvan Lucescu se află în fața primului test cu adevărat dificil la noua sa echipă, Al-Hilal. Tehnicianul va debuta în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei în fața rivalilor de la Al Ahli. Fostul selecționer al naționalei a venit la formația saudită în această vară după ce a părăsit-o pe PAOK Salonic, chiar dacă a câștigat titlul și cupa în Grecia în sezonul trecut.

LIVESCORE Al Ahli – Al Hilal 2-2 (Omar Al Soma 6′, Djaniny 36′ / Bafetimbi Gomis 16′, 48′, 65′, Al Hafith 82′) 

Răzvan Lucescu debutează în Liga Campionilor Asiei

Tehnicianul român, Răzvan Lucescu va debuta marți seara în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei împotriva lui Al-Ahli. Acesta este primul meci oficial al lui Răzvan Lucescu pe banca saudiților, Al-Hilal jucând un singur amical sub comanda românului, într-o victorie surprinzătoare în fața italienilor de la Udinese, scor 3-2. Antrenorul în vârstă de 50 de ani are la dispoziție un lot în valoare de 47.850.000 de euro.

Trupa lui Răzvan Lucescu este compusă din mai mulți jucători excepționali. Unii dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Al-Hilal sunt:

  • Carlos Eduardo (cotat la 5.500.000 de euro)
  • Andre Carillo (cotat la 7.000.000 de euro)
  • Sebastian Giovinco (cotat la 6.000.000 de euro)
  • Bafetimbi Gomis (cotat la 5.000.000 de euro)
Razvan Lucescu Paok
Răzvan Lucescu în fața primului test la Al-Hilal. Tehnicianul debutează în Liga Campionilor Asiei

Nu este prima aventură a lui Răzvan Lucescu în țările arabe

Răzvan Lucescu a mai antrenat în țările arabe între anii 2012 și 2014 în Qatar la El-Jaish. Acesta a stat pe banca formației din Qatar timp de 35 de partide în care a reușit 15 victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri. După prima perioadă petrecută în zona golfului, Răzvan Lucescu s-a întors în România, unde a antrenat-o pe Petrolul Ploiești. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a semnat cu Al-Hilal în această vară, după experiența reușită în Grecia.

În cei doi ani petrecuți la PAOK Salonic, fostul selecționer al naționalei României, a câștigat titlul în Grecia, două cupe ale Greciei și două Supercupe, devenind unul dintre cei mai iubiți tehnicieni din istoria grecilor.

  • 47.850.000 de euro este cota întregului lot al formației antrenate în prezent de Răzvan Lucescu, conform Transfermarkt