Fotbal international

Răzvan Lucescu, îndrăgostit de galeria lui PAOK! „Am rămas impresionat la meciul acela din Giuleşti”

19.09.2018 | 15:13
Razvan Lucescu indragostit de galeria lui PAOK Am ramas impresionat la meciul acela din Giulesti
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, fostul selecționer al echipei naționale s-a declarat îndrăgostit de galeria grecilor de la PAOK, formație pe care o pregătește în acest moment! Și lucrul acesta se întâmplă de mai bine de zece ani. Mai exact, în sezonul 2005-2006, Lucescu jr i-a întâlnit pe eleni în Cupa UEFA pe vremea când o pregătea pe Rapid. Meciul a avut loc în grupe și giuleștenii reușeau să învingă cu 1-0 bifând în acel an și o super calificare în primăvara europeană.  Atunci, Rapid s-a oprit în sferturile competiţei, după o dublă memorabilă cu rivalii de la Steaua.

“Pentru mine ceea ce a fost rămâne ca o amintire superbă, dar meciurile care urmează sunt cele importante. Nu poţi niciodată să spui că poţi obţine un anume rezultat pentru că în trecut ai obţinut nişte rezultate. Trebuie să fii pregătit pentru următorul joc. Am rămas impresionat la meciul acela din Giuleşti de atmosfera creată de suporterii lui PAOK. Era 1 decembrie, frig, o ploaie măruntă şi ei erau la stadion cu trei ore înainte de meci făcând o atmosferă pe care rar am văzut-o la noi în Giuleşti din partea adversarilor.” a declarat Răzvan Lucescu înainte să revină în grupele Europa League.
Răzvan Lucescu, îndrăgostit de galeria lui PAOK! Lucescu cu o minge în mână
Lucescu a rememorat cu plăcere clipele în care o antrena pe Rapid

Răzvan Lucescu, îndrăgostit de galeria lui PAOK!

Acum, Răzvan Lucescu o antrenează pe PAOK, formație alături de care a fost la un pas să câștige campionatul, sezonul trecut în Grecia. Lucescu jr revine în grupele Europa League după o pauză de şapte ani. În 2011, era, de asemenea, antrenorul Rapidului atunci când giuleştenii le întâlneau pe PSV Eindhoven, Legia Varşovia şi Hapoel Tel Aviv. De data aceasta, cu PAOK, primul adversar este unul înfiorător. Elenii joacă împotriva unuia dintre granzii Europei, Chelsea. Englezii sunt  lideri în Premier League după ce au câştigat primele cinci meciuri ale sezonului

ADVERTISEMENT
“Nu mai sunt emoţii. Nerăbdare poate. E o perioadă grea, este primul meci, dintr-un punct de vedere poate fi considerat şi cel mai greu şi cel mai usor. Cel mai greu pentru că e Chelsea, poate că la ora acestui start pt UEL este marea favorită, este echipa care domina împreună cu Liverpool campionatul Angliei, este o echipă cu un stil foarte clar, o echipă care domină total jocurile. Echipa trebuie să ştie că fiecare joc se câştigă cu o foarte serioasă pregătire, cu o atenţie deosebită, ca orice joc poate fi o surpriză neplacută dacă nu intri pe teren şi dai absolut totul”, este mesajul lui Răzvan Lucescu pentru fotbaliştii săi.
Răzvan Lucescu, îndrăgostit de galeria lui PAOK! Lucescu dă indicații de pe margine
Răzvan Lucescu nu se teme de gruparea engleză Chelsea și le cere elevilor săi concentrare

Rapid, sezon UEFAntastic

În sezonul la care a făcut referire Răzvan Lucescu, acesta și-a întâlnit și tatăl, de asemenea în faza grupelor. Rapid a învins-o pe Șahtior, în deplasare, scor 1-0. Și pe Rennes, formația antrenată în acel moment de Ladislau Boloni a bătut-o Rapid. În primăvara europeană, giuleștenii au trecut de două formații din Bundesliga, Hertha Berlin și Hamburg. Aventura echipei a început însă la Rotterdam acolo unde Rapid a reușit un rezultat de egalitate pe un stadion în care n-au avut voie să intre suporterii. În manșa secundă, giuleștenii au dat lovitura și s-au calificat în grupele competiției după un 1-0 cu olandezii.
7 formații a antrenat până în acest moment al carierei Răzvan Lucescu