Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport: “Am învăţat multe de la tatăl meu, dar îl admir mult pe Allegri”

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
21/05/2019, 15:53
Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport: “Am învăţat multe de la tatăl meu, dar îl admir mult pe Allegri”
Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport (sursă foto: hepta.ro)

Răzvan Lucescu a oferit un interviu pentru Gazzetta dello Sport după ce a reuşit un event istoric alături de PAOK Salonic. Antrenorul român este unul dintre puţinii care au reuşit această performanţă în actualul sezon european şi a vorbit despre sezonul perfect realizat în Grecia.

Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport. Ce are în comun cu Antonio Conte şi modele din antrenorat

Răzvan Lucescu a oferit un interviu pentru Gazzetta dello Sport şi a trecut în revistă momentele importante ale sezonului din Grecia, la finalul căruia a câştigat titlul şi cupa cu PAOK Salonic. Tehnicianul de 50 de ani a vorbit despre modelele pe care le are în antrenorat şi a dezvăluit ce are în comun cu Antonio Conte.

“Am învăţat foarte multe de la tatăl meu, dar îl admir mult pe Allegri pentru felul în care se ocupă de echipă. A ajuns la Juventus după Conte, ceea ce nu a fost uşor. A fost o presiune mare pe el. A câştigat într-un loc unde deja fuseseră obţinute rezultate bune. Plus că a ajuns şi de două ori în finala Ligii Campionilor. Sunt trei nume de referinţă în prezent: Guardiola, Klopp şi Allegri. E un context diferit între titlul fără înfrângere câştigat de mine la PAOK şi cel obţinut de Conte cu Juventus. Avem un lucru în comun: mentalitatea de câştigător”, a declarat Răzvan Lucescu în Gazzetta dello Sport.

Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport (sursă foto: hepta.ro)
Răzvan Lucescu, interviu pentru Gazzetta dello Sport (sursă foto: hepta.ro)

Răzvan Lucescu: “Unitatea grupului ne-a ajutat să câştigăm titlul”

În interviul acordat ziarului Gazzetta dello Sport, Răzvan Lucescu a vorbit şi despre momentele importante din sezonul în care a reuşit să facă eventul. Antrenorul român a susţinut că performanţa nu este una istorică, din moment ce Panathinaikos a fost prima formaţie care a câştigat campionatul fără să cunoască înfrângerea.

“Nu aş spune o performanţă istorică. Panathinaikos a reuşit deja acest lucru. Noi am câştigat mai multe meciuri decât ei. Totul a fost reuşit cu un grup profesionist şi care a fost unit. Unitatea grupului ne-a ajutat să câştigăm titlul. Am avut doi jucători care au fost accidentaţi, plus plecarea lui Prijovic din iarnă. Victoria noastră s-a născut în momentul în care am primit acea penalizare pentru acest sezon. Anul trecut consider că am câştigat campionatul. A fost o nedreptate imensă. Noi am câştigat pe teren, dar alţii s-au bucurat la final. Asta ne-a dat o şi mai mare dorinţă de răzbunare”, a precizat Răzvan Lucescu.

Închide ×