Fotbal international

Răzvan Lucescu, ironizat de antrenorul lui AEK: “Cei laşi sunt puternici doar în mulţime”

14.05.2018 | 08:22
Răzvan Lucescu, ironizat de antrenorul lui AEK:
Răzvan Lucescu, ironizat de antrenorul lui AEK. Românul a descchis primul războiul

După succesul reputat de PAOK Salonic Răzvan Lucescu a fost ironizat de antrenorul celor de la AEK Atena, Manolo Jimenez. PAOK Salonic s-a impus cu 2-0 în finala Cupei Greciei, după un meci perfect, care a demonstrat încă o dată care a fost echipa cea mai bună a sezonului în fotbalul elen.

Practic, spaniolul nu a făcut altceva decât să ridice mănuşa aruncată imediat după finală de către omologul său român. Răzvan Lucescu a profitat de momentul de glorie şi a lansat o virulentă tiradă la adresa celor care au decis soarta titlului dincolo de realitatea din teren. Manolo Jimenez nu a rămas însă dator şi l-a “înţepat” pe Lucescu junior.

Răzvan Lucescu, ironizat de antrenorul lui AEK, după ce a provocat disputa

Nu a fost împotriva mea, ci împotriva lui AEK. Cei lași devin curajoși doar când sunt în mulțime, protejați. Singuri, nu sunt în stare de nimicPAOK a fost mai bună, câștigând meritat. Noi recunoaștem asta, ceea ce ei nu o pot face. Ei nu pot admite că AEK a fost mai bună în campionat“.

Şi presa elenă a căutat să profite de tensiunile existente înaintea şi după încheierea finalei între cele două tabere, insinuând că Răzvan Lucescu şi fostul stelist Fernando Varela ar fi făcut gesturi obscene înspre banca lui AEK. Lucescu ar fi dus mâna la pantaloni, sugerându-i lui Jimenez că ar fi lipsit de bărbăţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri