Fotbal international

Răzvan Lucescu la Beșiktaș? Anunțul făcut în Turcia despre antrenorul lui PAOK

12.02.2019 | 19:10
Razvan Lucescu la Besiktas Anuntul facut in Turcia despre antrenorul lui PAOK
ADVERTISEMENT

Lui Răzvan Lucescu îi merge foarte bine în Grecia, acolo unde se află pe prima poziție în clasament cu PAOK Salonic, iar presa din Turcia anunță că tehnicianul român se află pe lista oficialilor de la Beșiktaș.

Conform site-ului superhaber.tv, Răzvan Lucescu este favorit să îl înlocuiască pe banca tehnică a celor de la Beșiktaș pe Senol Guneș, care ar urma să preia postul de selecționer al echipei naționale a turciei, lăsat liber de Mircea Lucescu, tatăl antrenorului de la PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT

Beșiktaș îl vrea pe Răzvan Lucescu

Pe lista oficialilor de la Beșiktaș se află și Mircea Lucescu, dar favoritul turcilor este Răzvan. Antrenorul lui PAOK Salonic nu este prima oară când este ofertat de conducerea de pe Vodafone Arena. Despre interesul turcilor de la Beșiktaș pentru actualul antrenor al lui PAOK Salonic s-a vorbit și în 2011, după ce Bernd Schuster a plecat de la echipă.

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK Salonic pe primul loc în clasamentul campionatului Greciei. Formația antrenată de român are 54 de puncte adunate, deși a plecat depunctată în această ediție de campionat. Gruparea de pe “Toumba” are nouă puncte în fața rivalilor de la Olympiakos, după ce a învins în derby, scor 3-1.

ADVERTISEMENT
Anunțul apărut în presa din Turcia despre interesul lui Beșiktas pentru Răzvan Lucescu
Anunțul apărut în presa din Turcia despre interesul lui Beșiktas pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu mai are contract cu PAOK până în 2020

În vârstă de 49 de ani, Răzvan Lucescu mai are contract cu PAOK Salonic până în vara anului 2020. Acesta a ajuns la gruparea de pe locul 1 din Grecia pe 11 august 2017, iar până în prezent a stat pe banca lui PAOK în 80 de meciuri. Pe parcursul carierei a mai pregătit echipe precum Rapid București, FC Brașov, El Jaish, Petrolul Ploiești și Skoda Xanthi. Răzvan Lucescu a fost selecționerul României în perioada aprilie 2009 – iunie 2011 și a prins 21 de meciuri pe banca tricolorilor.

În cele 80 de meciuri pe banca tehnică a lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a reușit să bifeze cu echipa din Grecia 57 de victorii, a terminat la egalitate de 9 ori și a pierdut de 14 ori.

ADVERTISEMENT