Fotbal intern

Răzvan Lucescu le cere tricolorilor încredere totală: „Să facă asta și orice e posibil!”

23.03.2021 | 12:22
Razvan Lucescu le cere tricolorilor incredere totala Sa faca asta si orice e posibil
Răzvan Lucescu, în postura de selecționer. Foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale, Răzvan Lucescu, a vorbit despre meciurile pe care România le va juca în finalul lunii martie. Antrenorul este de părere că încredere jucătorilor va face diferența. 

Lucescu crede că atitudinea potrivită îi poate face pe fotbaliștii României să se auto-depășească și să treacă cu bine de primele trei meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT

România va evolua joi, 25 martie, contra Macedoniei de Nord, pe Arena Națională. Duminică va avea loc meciul cu Germania, tot acasă, iar miercuri se va disputa deplasarea din Armenia.

Răzvan Lucescu le cere tricolorilor încredere totală: „Să nu se gândească la nimic!”

Ajuns la 52 de ani și demis de la Al Hilal, Răzvan Lucescu nu a uitat nici anii în care a fost selecționerul echipei naționale a României. Fiul lui Mircea Lucescu are speranțe de la meciurile pe care tricolorii le vor juca în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Mirel Rădoi vor da piept cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, care se va disputa în Qatar.

Răzvan Lucescu este de părere că tot ce le trebuie fotbaliștilor lui Rădoi este încredere. Cu atitudinea potrivită, fostul selecționer crede că echipa națională poate trece peste orice adversar.

ADVERTISEMENT

„Motivație! Să fie motivați! Dar când zic să fie motivați, nu că vor să câștige sau să se califice, ci să intre cu încredere, să nu se gândească la absolut nimic, să își propună să se lupte pentru fiecare minge.

Să nu se gândească că există presiune, să nu se gândească la ceea ce vine din exterior, ci la faptul că până la urmă orice este posibil atunci când te bați cu toată încredere. Ce va fi va fi, dar ei asta trebuie să judece și să simtă”, a spus Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

România va da piept cu Macedonia de Nord joi, 25 martie, pentru ca duminică 28 martie să joace cu Germania. În fine, partida cu Armenia va avea loc pe 31 martie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,85 este cota pentru ”1 solist” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT