Fotbal intern

Familia Lucescu s-a înscris în Programul DDB. Reacția lui “Il Luce”: “Să nu creadă lumea că nu mai e nevoie de bani!” Exclusiv

27.05.2020 | 17:46
Familia Lucescu sa inscris in Programul DDB Reactia lui Il Luce Sa nu creada lumea ca nu mai e nevoie de bani Exclusiv
Familia Lucescu, membrii de elită la Dinamo! Reacția galeriei „câinilor”: „Sângele apă nu se face!”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, a devenit membru de elită al Programului Doar Dinamo București (DDB), iar galeria „câinilor” din Peluza Cătălin Hâldan (PCH) s-a arătat încântată de gestul său, amintind de performanțele tatălui său pe banca „alb-roșilor”.


UPDATE 27 mai, ora: 19:00 / FANATIK l-a contactat pe Mircea Lucescu și acesta a confirmat înscrierea în Programul Doar Dinamo București (DDB).

ADVERTISEMENT

„Da, mi-am făcut card de elită să-i ajut și eu puțin. Și eu, și Răzvan… vrem să ajutăm Dinamo, să nu cadă, vedem ce va mai fi, cum se descurcă suporterii mai departe, să vedem dacă va fi spre bine sau spre rău” – Mircea Lucescu

„Eu ajut Dinamo ca toți ceilalți fani, ajut și eu cu ceva, să nu creadă lumea că a venit Lucescu, gata, nu mai e nevoie de bani sau Negoiță să-și tripleze toate pretențiile și să-i încurce pe băieții ăștia din PCH. Sper să reușească, ar fi o premieră pentru toată lumea. Dacă se strâng vreo 10.000 de suporteri cu carduri, cu banii de la televiziuni, mai vine un sponsor, nu moare echipa” – Mircea Lucescu

Dintre membrii Programului DDB cu carduri de elită (1.948 de euro taxa anuală) mai fac parte Răzvan Lucescu, Cristi Borcea și fiul său cel mai mare, Patrick Borcea, Claudiu Florică (n-a cumpărat Dinamo, dar a donat și 45.000 de lei tot în cadrul Programului DDB), foștii dinamoviști George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu, dar și fostul stelist Nicolae Stanciu, managerul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Cornel Șfaițer sau Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și ministru-delegat pentru Energie și IMM în guvernul Victor Ponta.

De dimineață erai înscriși în Programul DDB 6.350 de „socios”, la ora 18:00 numărul lor a crescut cu încă 24. Vedeți sumele de bani strânse de suporterii din PCH în imaginea de mai jos.

ADVERTISEMENT
Carduri DDB
Situația cardurilor și a fondurilor strânse prin Programul DDB pe 27 mai, ora 19:00. Sursa foto: peogramddb.ro

UPDATE 27 mai, ora 17:46 / Și Mircea Lucescu, pe lângă fiul său Răzvan, s-a decis să ajute Dinamo și a devenit membru elite în programul „Doar Dinamo București”, conform gsp.ro.


Răzvan Lucescu, membru de elită la Dinamo

Răzvan Lucescu a sărit pentru a ajuta Dinamo, aflată în momente dificile, iar antrenorul lui Al Hilal a devenit membru de elită al „câinilor”, iar galeria a reacționat pozitiv printr-un comunicat la adresa lui:

ADVERTISEMENT

SÂNGELE APĂ NU SE FACE! Răzvan Lucescu, Elita DDB …și mai mult decât atât! Creștem privindu-i și admirându-i pe părinții noștri. Ni se pare că tata e cel mai tare bărbat. Visăm să ajungem ca el.

Dar cu cât el este o persoană mai importantă în meseria lui, cu atât îi râmâne mai puțin timp pentru meseria de părinte.

Mircea Lucescu a reușit să le facă pe amândouă și rezultatele se văd. Fotbalist, student, părinte, antrenor… A încercat să le facă pe toate de nota 10, dar la unul din capitole a fost de nota 11, la fel ca numărul lui de pe tricou: Lucescu a format OAMENI. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere”.

„Unul dintre oameni este Răzvan.Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii pași în viață și primii pași în fotbal.

Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, ALĂTURI DE CEL CARE L-A PURTAT PENTRU PRIMA DATĂ PE UMERI, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo”, se arată în comunicatul „câinilor”.

„Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo”

„Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale.Șfefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo.

De aici a plecat la Sportul Studențesc. Nu putem să uităm declarația lui după meciul în care a blocat-o pe Steaua de unul singur: ’Dedic acest rezultat tatălui meu și tuturor antisteliștilor din România!’

Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo.

Atunci când a ieșit pe poartă a luat cu el cel mai prețios cadou. Nu mingea, nu mănușile, nu ghetele, ci cuvintele simple ale seniorului: ’Eu cred în tine, Răzvan!’

Lumea l-a salutat cu ’Baftă, Juniorule!’, dar puțini și-au imaginat că într-o zi va avea Grecia la picioare ca antrenor și că în același an va cuceri cel mai râvnit trofeu al Asiei.

Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne idiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elita, dar acesta e doar începutul.

Programul DDB este în faza adolescenței, dar care a trecut de mult la FAPTE. Transmite-i și tu aceleași cuvinte ale lui Mircea Lucescu: ”EU CRED ÎN TINE!” și pune umărul la creșterea lui, devenind membru DDB”, se arată în întreg comunicatul „câinilor”.