Fotbal international

Răzvan Lucescu, nou contract cu PAOK Salonic! Salariu uriaș încasat de antrenorul român

12.05.2019 | 10:48
Razvan Lucescu nou contract cu PAOK Salonic Salariu urias incasat de antrenorul roman

Răzvan Lucescu a reușit eventul cu PAOK după ce a câștigat titlul și Cupa Greciei în sezonul 2018 -2019, iar presa elenă anunță că antrenorul român s-a înțeles cu Ivan Savvidis pentru un nou contract. Fostul selecționer al echipei naționale a României se afla în atenția unor echipe importante din Turcia, dar a ales să rămână la gruparea din Salonic.

Răzvan Lucescu, nou contract cu PAOK Salonic

Înainte să ajungă pe mâna medicilor pentru a se opera la umăr, antrenorul român a ajuns la un acord cu patronul lui PAOK Salonic. Astfel, antrenorul român va semna un nou contract care o să fie valabil până pe 30 iunie 2021, iar salariul se va dubla. În aceste condiții, tehnicianul în vârstă de 50 de ani va primi 800.000 de euro pe an de la Ivan Savvidis.

După ce a acceptat să rămână la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a reușit să îl convingă pe Ivan Savvidis să îl păstreze la gruparea din Grecia și pe Fernando Varela. Fostul căpitan al FCSB-ului i-a cerut patronului de la PAOK un salariu anual în valoare de 1,5 milioane de euro pentru a rămâne la echipa din Salonic, dar cele două părți au ajuns la un acord pentru 1.000.000 de euro. 

Ivan Savvidis îl îmbrățișează pe Răzvan Lucescu înaintea unui meci al lui PAOK Salonic
Ivan Savvidis îl îmbrățișează pe Răzvan Lucescu înaintea unui meci al lui PAOK Salonic

Ce a spus Răzvan Lucescu după ce a reușit eventul cu PAOK

“Nu există decât un singur cuvânt care exprimă starea mea în acest moment. Fericire. Acum simt ceva ce nu am putut simți după ce am cucerit titlul, pentru că această Cupă era mereu într-un colț al minții. O seară specială pentru PAOK, pentru fani. E seara în care ne-am atins ținta, eventul și un campionat fără înfrângere.  După tot ce s-a întâmplat sezonul trecut, nu am trăit într-o stare de furie. Nu a fost furie deloc. Știam că noi am fost campionii și voiam să continuăm succesul.

Ne-am întărit psihic și am demonstrat dorința noastră de a fi învingători. Nu vreau să folosesc cuvinte atât de mari. De acum, va trebui să fim și mai pregătiți, și mai concentrați, și mnai buni, pentru că toți vor încerca să ne doboare. Fiecare formație, fiecare jucător advers. Toți vor dori să pună capăt seriei noastre invincibile. Trebuie să continuăm performanța. Cu toată forța mea, aș vrea să păstrez această echipă lângă mine. Totuși, nu sunt eu cel care ia deciziile”, a spus Răzvan Lucescu.