Sport

Răzvan Lucescu nu o vede pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea lui Dan Șucu: ”Înțelege foarte puțin din fotbal”

Rapid are intenții mari încă din sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1 după cooptarea lui Dan Șucu în postura de co-acționar, dar Răzvan Lucescu nu crede că giuleștenii vor avea forța să se bată la titlu.
09.06.2022 | 13:36
Razvan Lucescu nu o vede pe Rapid in lupta la titlu nici dupa venirea lui Dan Sucu Intelege foarte putin din fotbal
Rapid are intenții mari încă din sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1 după cooptarea lui Dan Șucu în postura de co-acționar, dar Răzvan Lucescu nu crede că giuleștenii vor avea forța să se bată la titlu. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, omul de afaceri era prezentat oficial în Giulești și anunța un buget de 7 milioane de euro în primul an prin care formația ”vișinie” să revină în elita fotbalului românesc.

Răzvan Lucescu crede că Dan Șucu nu poate garanta titlul la Rapid

Fost jucător și antrenor la Rapid, Răzvan Lucescu salută cooptarea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, însă este de părere că acesta nu poate garanta pentru câștigarea titlului, mai ales că în acest moment nu cunoaște foarte bine fenomenul.

ADVERTISEMENT

”Sunt convins că nu înțelege sau înțelege foarte puțin, dar va învăța. Va învăța ce e fotbalul și lumea în care a intrat. Va învăța multe lucruri. Oricum nu se bate cu mulți strategi, pentru că în România e foarte slab managementul echipelor de club.

Mă pot gândi pentru Rapid la anul următor. E o greșeală să spui că Rapidul merge la titlu acum. Rapidul are nevoie de un director sportiv, de un om de fotbal, președintele nu le poate rezolva singur pe toate”, a declarat Lucescu jr., la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nici Becali nu vede Rapidul în lupta la titlu

La fel ca și Răzvan Lucescu, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, afirma că Rapid nu se poate implica deocamdată în lupta la titlu, acolo unde formația sa se va bate și în sezonul viitor cu CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Latifundiarul din Pipera este conștient însă că ”vișinii” vor deveni o echipă mult mai puternică din sezonul viitor, însă nu crede că noul acționar din Giulești va investi sume prea mari de bani.

ADVERTISEMENT

Obiectivele Rapidului în perioada următoare

Dan Șucu a avut o intrare în forță în fotbalul românesc și l-a atacat extrem de violent pe patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga. După ce a spus că nu a auzit de acesta ca om de afaceri, noul acționar de la Rapid a dezaprobat categoric modelul de business din Gruia.

Dar Dan Șucu nu s-a oprit aici. În colimatorul patronului de la Mobexpert au intrat și cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care primesc finanțare de la Guvernul Ungariei. El consideră că la gruparea covăsneană este vorba de deturnare de fonduri.

ADVERTISEMENT

Celălalt acționar al Rapidului, Victor Angelescu, a promis transferuri importante în această vară și faptul că echipa se va bate pentru titlu peste doi ani. Până atunci, obiectivul este câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană.

ADVERTISEMENT