Fotbal international

Răzvan Lucescu, out de la Al Hilal? Anunțul presei din Arabia Saudită

04.02.2021 | 22:01
Razvan Lucescu out de la Al Hilal Anuntul presei din Arabia Saudita
ADVERTISEMENT

În vârstă de 51 de ani, antrenorul Răzvan Lucescu este aproape să fie concediat de clubul Al Hilal, din Arabia Saudită. Echipa sa a pierdut al doilea meci consecutiv, 2-3 cu Abha. 

Al Hilal pierduse recent și în Supercupa Arabiei Saudite, scor 0-3 cu Al Nassr. În aceste condiții, zilele antrenorului român la gruparea alături de care a cucerit inclusiv Liga Campionilor Asiei par numărate.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist arab susține că șefii lui Al Hilal l-au dat deja afară pe Răzvan Lucescu și i-au găsit și înlocuitor, în persoana lui Sami Al-Jaber, fost fotbalist al saudiților.

Răzvan Lucescu, out de la Al Hilal? Ar fi fost deja concediat!

Din idol la Al Hilal, Răzvan Lucescu este pe cale să ajungă un antrenor de care clubul saudit să vrea să scape cât mai repede. Ultimele rezultate ale echipei lui Lucescu Jr. au fost dezastruoase.

ADVERTISEMENT

După ce a pierdut Supercupa cu 0-3 în fața lui Al Nassr, Lucescu a pierdut și în etapa a 17-a a primei ligi din țara asiatică, scor 2-3 cu Abha.

În aceste condiții, publicația GOAL anunță că Fahd bin Nafel, conducător la Al Hilal, a decis ca Lucescu Jr. să fie îndepărtat din fruntea echipei alături de care a câștigat titlul, Cupa Regelui și Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Înlocuit cu Sami Al-Jaber. Se consideră vinovat de situația echipei

Jurnaliștii saudiți susțin că Al Hilal ar fi identificat deja noul antrenor, în persoana lui Sami Al-Jaber, fost jucător care a evoluat pentru club în perioada 1989-2007.

Sami Al-Jaber a mai fost la Al Hilal și în sezonul 2013-2014, ca antrenor, iar apoi le-a pregătit pe Al Wahda și Al Shabab. Ca jucător, el nu a cucerit niciun trofeu cu Al Hilal, dar a marcat 204 goluri în cele 376 de apariții strânse pentru club.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, cel care i-ar putea face loc lui Al-Jaber pe banca echipei a anunțat că se consideră vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei și a lăsat să se înțeleagă că se așteaptă să fie demis.

„Asta se întâmplă după un sezon de succes. Când rezultatele sunt slab,e sigur că primul vinovat este antrenorul. Așa este fotbalul. Totul este bine când ai succes, dar la orice blocaj, vinovat va fi antrenorul”, a declarat Lucescu după meci.

ADVERTISEMENT