Fotbal international

Răzvan Lucescu se inspiră după modelul tatălui său de la Șahtior. Aduce un internațional de tineret brazilian la PAOK

Autor: Eduard Nicolae Popa | 03.05.2019 | 16:04
Răzvan Lucescu se inspiră după modelul tatălui său de la Șahtior. Aduce un internațional de tineret brazilian la PAOK
Răzvan Lucescu a împrumutat la PAOK modelul tatălui său

PAOK Salonic a început pregătirile pentru atacarea grupelor Ligii Campionilor, după ce formația antrenată de Răzvan Lucescu a obținut primul titlu după 34 de ani. Astfel, grecii caută întăriri pentru a continua dominația în Grecia și pentru un parcurs cât mai lung în competițiile europene. Se pare că Răzvan se inspiră de la modelul în care tatăl său a crescut fenomenul Șahtior Donețk și va aduce la PAOK un internațional de tineret brazilian!

Răzvan Lucescu aduce la PAOK un jucător brazilian internațional de tineret

Presa din Grecia a scris că brazilianul Ramires este în vederile lui PAOK Salonic. Pe numele său complet Eric de Santos Rodirguez, mijlocașul central de 19 ani joacă în campionatul intern, la Esporte Clube Bahia și este considerat un mare talent. Ramires a debutat la echipa mare a Bahiei și are prezențe la selecționata U20 a Selecao. El este cotat la 1,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Ramires nu ar fi prima țintă pentru PAOK Salonic. Campioana Greciei este interesată și de Cafu, fotbalist care în acest sezon a fost împrumutat de Metz la Legia Varșovia. De asemenea, trupa luI Răzvan Lucescu și-ar fi asigurat semnătura lui Fernando Varela, care și-a prelungit înțelegerea cu trupa din Salonic, în timp ce PAOK l-a acontat și pe portarul lui FC Xanthi, Zivko Zivkovic.

Răzvan Lucescu vrea să se inspire după modelul lui Mircea Lucescu la Șahtior

Tatăl lui Răzvan Lucescu, Mircea, a avut aceeași strategie și în perioada de glorie a clubului ucrainean Șahtior Donețk. Astfel, „Il Luce” a adus în Ucraina mai mulți tineri fotbaliști din Brazilia cu care a reușit să câștige Europa League și să joace în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Printre cele mai tari lovituri reușite de Lucescu se numără Alex Teixeira, cumpărat cu 6 milioane de euro de la Vasco da Gama și vândut în China pentru 50 de milioane de euro, Douglas Costa, adus cu 8 milioane de euro de la Gremio și plecat la Bayern pe 30 de milioane de euro, Fernandinho, adus pe 7,8 milioane şi vândut la Manchester City cu 40 de milioane de euro sau Willian, cel pe care Şahtior l-a vândut cu 35 de milioane de euro la Anji.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!