Fotbal international

Răzvan Lucescu poate pierde încă un trofeu! Decizie radicală la PAOK

24.04.2018 | 19:35
Răzvan Lucescu poate pierde încă un trofeu! Decizie radicală la PAOK
Patronul echipei PAOK Salonic, Ivan Savvidis, intrând înarmat pe teren la meciul cu AEK Atena

Răzvan Lucescu a pierdut titlul în Grecia, după ce PAOK Salonic a pierdut la ”masa verde” meciurile cu Olympiakos Pireu și AEK Atena. Tehnicianul român este foarte aproape de a pierde încă un trofeu la ”masa verde”.

George Savvidis, fiul patronului lui PAOK Salonic, amenință cu neprezentarea în finala Cupei Greciei, împotriva formației AEK Atena, ca urmare a deciziilor luate de Comisia de Disciplină a Federației Elene de Fotbal.

Răzvan Lucescu ar putea pleca la vară la Șahtar Donețk

”Vom purta discuții serioase în zilele care urmează. Întreaga familie, toți oamenii din jurul lui PAOK vor participa la luarea aceste decizii. În scurt timp vom prezenta poziția noastră oficială față de deciziile luate de Comisia de Disciplină”, a anunțat fiul patronului Ivan Savvidis.

Conform presei locale, în cazul în care PAOK Salonic va boicota finala Cupei Greciei, programată în 12 mai, clubul riscă excluderea din cupele europene pentru o perioadă de trei ani.

Comisia de Disciplină a Federației de Fotbal din Grecia a respins, luni, apelul echipei PAOK Salonic, antrenate de Răzvan Lucescu, astfel că AEK Atena este oficial noua campioană. Juriştii formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu pregătesc deja dosarul pentru TAS, sperând că acolo vor avea câştig de cauză. Totuşi, imaginile cu ”patronul pistolar” Ivan Savvidis au făcut înconjurul lumii, astfel că e greu de crezut că Tribunalul de Arbitraj Sportiv va întoarce decizia forurilor elene.

Răzvan Lucescu a făcut o serie de declarații dure la adresa celor de la AEK Atena, după ce formația din capitala Greciei a sărbătorit titlul de campioană. ”Ce sărbătoresc, că au furat ceva? Cum e posibil să sărbătoreşti că ai furat ceva Avem 64 de puncte şi un meci mai puţin, cel cu Olympiacos. Ei ştiu deja decizia comisiei? Ne-au furat, pe teren am fost echipa cu cele mai multe puncte”.

Acesta ar putea fi ultimul sezon pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Conform presei din Ucraina, Lucescu jr. a fost propus de tatăl său la Șahtar Donețk, iar patronul Rinat Ahmetov și-a dat acordul pentru începerea negocierilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri