Sport

Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK Salonic: ”Nu pot pleca și nici nu vreau”. Video

Răzvan Lucescu s-a întors la PAOK Salonic după doi ani petrecuți la Al Hilal și a devenit cel mai bine plătit antrenor din Grecia.
03.06.2021 | 16:15
Razvan Lucescu prezentat oficial la PAOK Salonic Nu pot pleca si nici nu vreau Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul român nu a stat departe de PAOK, echipa alături de care a reușit să câștige titlul și cupa în Grecia, și a decis să revină la echipa alături de care a cunsocut cele mai mari performanțe.

Patronul Ivan Savvidis și-a dat seama că a făcut o greșeală cu îndepărtarea lui Lucescu junior, l-a readus la formație și i-a pus o clauză de reziliere uriașă.

ADVERTISEMENT

PAOK Salonic l-a prezentat pe Răzvan Lucescu

La o săptămână după ce grecii au făcut anunțul, Răzvan Lucescu a ajuns în Grecia și a fost prezentat oficial în funcția de antrenor principal la PAOK Salonic în cadrul unei conferințe de presă.

Tehhnicianul român a apărut degajat în fața jurnaliștilor eleni și a vorbit despre proiectele pe care le are în plan la formația din Salonic: ”Avem trei opțiuni. Să ne întoarcem în trecut și să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori.

ADVERTISEMENT

Altă opțiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câștigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro”, a declarat Răzvan Lucescu.

Lucescu junior, cuvinte admirabile pentru patronul Savvidis

Tehnicianul român este conștient că doar rezultatele îl vor ține în funcție, dar a precizat că discuțiile cu patronul Ivan Savvidis au decurs excelent.

ADVERTISEMENT

”Nu pot pleca și nici nu vreau să plec. Sunt aici alături de staff-ul meu, am alcătuit un plan pe care vrem să îl urmăm. Dacă nu voi reuși, va trebui să plec. Asta este viața antrenorilor, dar personalitatea mea nu îmi permite să mă gândesc la acest lucru.

Conversația cu patronul a decurs foarte bine. Au fost niște amintiri frumoase, dar au fost și momente dificile. Am devenit un antrenor mai bun datorită lui”, a mai spus Lucescu junior.

ADVERTISEMENT

Experiența Al Hilal l-a făcut mai bun

El a povestit că a trăit o perioadă foarte bună și la Al Hilal, din care a învățat foarte multe lucruri: ”Toate acestea m-au făcut sa revin aici. Am 52 de ani, am trecut prin multe situații. Experiența de doi ani cu Al Hilal m-a ajutat să gestionez mai bine situațiile.

Am câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul și cupa. Cred că sunt mai bun când sunt sub presiune și lucrez mai bine, deși, câteodată mă plâng soției”.

Imediat după ce a semnat cu PAOK Salonic, antrenorul român a dezvăluit că ar fi putut ajunge în Serie B sau chiar în Serie A dacă ar mai fi așteptat câteva săptămâni, dar a explicat că nu a mai avut răbdare.

ADVERTISEMENT