Lucescu, prezentat oficial la Xanthi! Primele reacţii

Marian Popovici    Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
25/09/2014, 16:45
Lucescu, prezentat oficial la Xanthi! Primele reacţii

UPDATE 18:55 / Răzvan Lucescu a vorbit despre noua sa echipă spunînd că e un antrenor norocos că a avut o ofertă la 3 zile după ce a fost schimbat: 

“De marţi preiau echipa. Azi am avut prima discuţie cu jucătorii, însă nu mă implic deloc pentru meciul din weekend. Cei care au fost pînă acum, antrenorul interimar va conduce antrenamentele şi jocul de sîmbătă. Vreau să muncim bine, nu am deocamdată nici un obiectiv. Campionatul a început mai prost, echipa este mai jos, ideea a fost ca echipa să se bată în primele 6

Acum, obiectivul este de a face o treabă bună. Nu îmi e uşor cu acest campionat început, în mijloc de săptămînă. Primele discuţii le-am avut vineri, apoi am fugit în Grecia şi duminică noaptea mi-am dat acceptul. Marţi m-am suit în maşină şi am plecat. Azi m-am întîlnit cu jucătorii, pe mulţi dintre ei nu îi cunosc.

Kapetanos e un profesionist, îşi doreşte foarte mult să aibă un campionat bun. Nu exclud o întoarcere în România pe viitor. Sînt persoane cărora le-a părut rău de ce s-a întîmplat săptămîna trecută.

Sînt român, sînt mîndru de asta, dar am trecut peste. Sînt un tip norocos, am avut şansa ca la 3 zile să am o altă ofertă. Ar fi mult prea simplu să spun lucrurilor pe nume. Cel mai important este să plec cu o imagine frumoasă. Am avut momente superbe, cu un public fantastic. 

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la Xanthi Skoda. Fostul antrenor al Petrolului a fost întîmpinat cu flori de către şefii greci şi le-a răspuns pe măsură. I-a salutat pe cei prezenţi în sala de conferinţe în limba greacă”, a declarat Lucescu la Digisport.

“Vreau să vă mulţumesc pentru ocazia pe care mi-aţi oferit-o, de a o antrena pe Xanthi. Sînt aici ca să îmbunătăţesc echipa per total, dar şi fiecare individ în parte“, a fost prima declaraţie a lui Lucescu în funcţia de antrenor la Xanthi.

Trupa lui Lucescu e pe 11 în prima ligă din Grecia, dar românul are un obiectiv clar: calificarea în cupele europene. Răzvan va debuta sîmbătă, în deplasare, cu Panionios. Lucescu este al 12-lea antrenor care ajunge la Xanthi în ultimii patru ani.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×