Fotbal international

Răzvan Lucescu prima declarație după ce a câștigat Cupa Campionilor Asiei: „Nu vreau să mă gândesc la fotbal în următoarele trei zile!” ?

24.11.2019 | 16:50
Razvan Lucescu prima declaratie dupa ce a castigat Cupa Campionilor Asiei Nu vreau sa ma gandesc la fotbal in urmatoarele trei zile
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a susținut o conferință de presă imediat după ce a câștigat finala Cupei Campionilor Asiei cu Al Hilal, împotriva japonezilor de la Urawa. Echipa românului a câștigat ambele manșe, iar scorul general a fost de 3-0 pentru saudiți. Lucescu Jr. este al doilea antrenor român care cucerește Champions League al Asiei, după Anghel Iordănescu în 2000 tot cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.

Prima declarație a lui Răzvan Lucescu după ce a cucerit Liga Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu a fost foarte bucuros la conferința de presă după finala Cupei Campionilor Asiei câștigată și a declarat că vrea să se relaxeze după meciurile cu Urawa: Nu vreau să mă gândesc la fotbal în următoarele trei zile!”.

ADVERTISEMENT
„Jucătorii au muncit foarte bine, iar trofeul a fost câştigat datorită jucătorilor. Tot staff-ul a depus eforturi mari pentru ca să câștigăm competiția”, a mai spus Răzvan Lucescu după finala câștigată.

„Am fost încrezători că vom câștiga finala!”

„Acest trofeu vine și pentru că toată Arabia Saudită a stat în spatele nostru și vreau să le mulțumesc fanilor în special pentru că ne-au fost alături în toată această perioadă”, a mai spus Răzvan Lucescu.
„Am fost foarte încrezători că vom câștiga finala, mai ales pentru că manșa tur ne-a dat certitudinea că suntem favoriți, cu tot respectul pentru echipa adversă.În clipa în care am dat gol mi-am dat seama că nimic nu se mai poate întâmpla”, a încheiat tehnicianul român.

Este al treilea trofeu al Ligii Campionilor pe care Al Hilal l-a câștigat în istorie, două dintre ele fiind cucerite cu antrenori români pe banca tehnică. În afară de Răzvan Lucescu, Anghel Iordănescu a câștigat în anul 2000 Cupa Campionilor Asiei cu Al Hilal.

  • 18 meciuri a antrenat-o Răzvan Lucescu pe Al-Hilal, în care a câștigat 12 partide, a obținut 3 remize și a suferit 3 înfrângeri
ADVERTISEMENT