Răzvan Lucescu, prima reacție după victoria cât un titlu cu Olympiakos: „Fantastic! S-a depășit orice limită”

Alin Miu   
in Fotbal international
11/02/2019, 00:29
Răzvan Lucescu, prima reacție după victoria cât un titlu cu Olympiakos: „Fantastic! S-a depășit orice limită”
Răzvan Lucescu prima reacție după victoria cât un titlu cu Olympiakos

PAOK a învins-o cu 3-1 pe Olympiakos și s-a distanțat la nouă puncte în fruntea clasamentului din Grecia. Răzvan Lucescu și-a lăudat jucătorii după acest succes vital, însă, în același timp, i-a avertizat să nu se relaxeze în etapele care au mai rămas de jucat până la final. 

Răzvan Lucescu, prima reacție după victoria cât un titlu cu Olympiakos

„La stadion a fost incredibil. A depășit orice limită. Fantastic! O victorie imensă pentru noi, dar mai sunt multe etape. Trebuie să fim atenți. La Atena, cu AEK, dacă nu rămâneam în 10, obțineam mai mult. Ne-am distanțat la nouă puncte acum.

Jucăm frumos, dar ne și apărăm atunci când trebuie să o facem, cu întreaga echipă. Nu trebuie să ne gândim că nu mai putem pierde titlul. Ar fi greșit.

Am un grup extraordinar. Jucători care știu ce vor. S-a creat o reacție perfectă între ei. Cei de la Olympiakos au încercat să creeze o presiune foarte mare. Au presă bună în Atena. Au vrut să creeze impresia că sunt cea mai bună echipă.

Dar am controlat jocul de la un cap la altul. Totul datorită grupului, un grup formidabil. Sunt două zile de liniște, iar apoi trecem la treabă. Le-am spus băieților că sunt formidabili, dar să fie atenți” – a spus Răzvan Lucescu la TV Digi Sport.

Închide ×