Fotbal intern

Răzvan Lucescu, propus la FCSB: „Va lua titlul cu el cinci ani consecutivi”

18.02.2021 | 21:05
Razvan Lucescu propus la FCSB Va lua titlul cu el cinci ani consecutivi
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu tocmai s-a despărțit de Al Hilal, dar tehnicianul român a fost deja propus pentru a prelua postul de antrenor principal la FCSB.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este cel care îi propune lui Gigi Becali să-l aducă pe Răzvan Lucescu la FCSB, pentru ca echipa sa să facă performanță.

ADVERTISEMENT

Dragomir este convins că nu ar exista conflicte sau neînțelegeri între Gigi Becali și Răzvan Lucescu, dacă într-adevăr vor colabora cu adevărat la FCSB.

Răzvan Lucescu a fost propus la FCSB

Dumitru Dragomir i l-a propus pe Răzvan Lucescu lui Gigi Becali, pentru a prelua FCSB-ul: Am văzut că a plecat Răzvan Lucescu de la Al Hilal. Eu zic că a plecat de acolo la momentul potrivit, are un noroc fantastic.

ADVERTISEMENT

Păi, a luat tot ce se putea lua, era greu să îi mai motiveze pe jucătorii ăia. Ce să le mai promită să câștige? Este cel mai bun antrenor român la ora actuală și are o cotă extraordinară”.

„Eu îi transmit lui Gigi Becali, ca un sfat, să îi facă o ofertă! Ar fi perfect pentru FCSB! Are atâta experiență, este un campion, a câștigat trofee pe unde a fost. Îi dau scris lui Gigi că dacă îl aduce pe Răzvan Lucescu va lua titlul cu el 5 ani consecutiv!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru  ProSport.

ADVERTISEMENT

„Ce dacă a fost la Rapid și dacă a ținut cu Dinamo când era copil?”

„Ce dacă a fost la Rapid și dacă a ținut cu Dinamo când era copil? Este un profesionist desăvârșit și își face treaba unde este plătit.

Să îi dea un salariu pe măsură și să îl ia, că poate s-a săturat de atâta străinătate, măcar pentru un an, doi. Își scoate sigur banii cu el!”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că se vor înțelege foarte bine. Răzvan a lucrat cu patroni cel puțin la fel de puternici ca Gigi. Păi, Copos și grecii ăia aveau personalitate ca Becali!

Răzvan e un băiat educat, are arta asta a comunicării și o să știe să îi explice anumite decizii. Să asculte sfatul meu și sigur va da lovitura”, a mai spus fostul președinte al LPF.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT