Sport

Răzvan Lucescu răsuflă ușurat după victoria lui PAOK în Gibraltar: ”Patru nopți n-am dormit”

PAOK Salonic a debutat cu cu o victorie în Conference League pe terenul campioanei Gibraltarului, iar Răzvan Lucescu începe să fie încrezător.
17.09.2021 | 10:49
Razvan Lucescu rasufla usurat dupa victoria lui PAOK in Gibraltar Patru nopti nam dormit
ADVERTISEMENT

Grecii au trecut de Lincoln Red Imps, scor 2-0, ultima reușită a întâlnirii aparținându-i lui Alexandru Mitriță.

Internaționalul român a fost aproape de o revenire la Universitatea Craiova în această vară, dar în cele din urmă a ales să meargă la formația elenă.

ADVERTISEMENT

PAOK s-a impus în Gibraltar și Răzvan Lucescu s-a mai liniștit

Răzvan Lucescu se afla sub o presiune uriașă după ce PAOK Salonic a pierdut surprinzător în prima etapă a campionatului Greciei, însă victoria din Gibraltar i-a adus liniștea tehnicianului român.

”În sfârșit, e o noapte în care pot să dorm. Patru nopți n-am dormit, în urma înfrângerii cu Giannina. Am afirmat atunci că nu suntem încă o echipă cu un psihic puternic, care să rezolve problemele când lucrurile nu merg bine. Dar aici am depășit toate greutățile.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Lincoln a fost și ușor, și dificil. Toți cei din afară susțin că e ușor, însă nu în aceste condiții. Terenul artificial, vântul, vremea, iată de ce e dificil. E o călătorie pe care trebuie să o faci, să învingi și să pleci”, a declarat Lucescu jr. la conferința de presă.

Mitriță, primul gol de la transferul în Grecia

Alexandru Mitriță a reușit primul său gol după transferul la PAOK Salonic. Internaționalul român a înscris cu un voleu cu tibia din careul mic în urma căruia mingea a luat o traiectorie ciudată și l-a depășit pe portarul advers.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros pentru reușită și pentru că am fost titular, dar sunt și mai fericit că am învins. O victorie care ne redă încrederea după înfrângerea din campionat.

Antrenorul ne sfătuiește, însă depinde de noi să facem diferența pe teren. Încerc să-mi arăt calitățile. Una dintre caracteristicile mele e să intru cu forță în dueluri”, a spus Mitriță.

ADVERTISEMENT

Presa elenă nu e mulțumită de jocul lui PAOK

În ciuda victoriei ce pare confortabilă, presa din Grecia a vorbit și de momentele mai puțin bune ale formației lui Răzvan Lucescu la primul joc disputat în grupele Conference League.

”Timp de zece minute la mijlocul primei reprize, Lincoln și-a creat trei ocazii și a înscris un gol care nu a fost validat. În această perioadă, PAOK și-a pierdut concentrarea, lăsându-și apărarea vulnerabilă și la pasele lungi, și la acțiunile verticale ale adversarilor”, a scris gazzetta.gr.

După victoria din Gibraltar, pentru PAOK Salonic urmează două meciuri în deplasare în campionat, cu Asteras și Panaitolikos, apoi derby-ul de acasă cu AEK Atena și întâlnirea cu Slovan Bratislava, de pe teren propriu, din etapa a doua a Conference League, programată joi, 30 septembrie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT