Fotbal international

Răzvan Lucescu, reacție nervoasă după victoria lui PAOK. “E o rușine, un circ! Ni s-au refuzat 3 penalty-uri!” Antrenorul a intrat pe teren. FOTO+VIDEO

28.02.2019 | 14:25
Razvan Lucescu reactie nervoasa dupa victoria lui PAOK E o rusine un circ Ni sau refuzat 3 penaltyuri Antrenorul a intrat pe teren FOTOVIDEO

Răzvan Lucescu a avut o reacție nervoasă la finalul meciului disputat de PAOK Salonic cu Panionios, scor 4-2, în manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei Greciei. Antrenorul român în vârstă de 50 de ani susține că centralul partidei a arbitrat împotriva echipei sale și că oaspeții făceau tot posibilul ca să tragă de timp. Mai mult, Răzvan Lucescu crede că arbitrul trebuia să arate două cartonașe roșii pentru simulare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Reacția nervoasă a lui a lui Răzvan Lucescu după victoria lui PAOK

“Pe de-o parte, PAOK, o echipă care a jucat fotbal și s-a concentrat numai la joc. Pe de alta, Panionios, care nu voia decât să tragă de timp și să ne f… (n.r “They were tryinh to fuck us”)! E o rușine. Ni s-au refuzat trei penalty-uri, adversarii au scăpat de două eliminări și au simulat permanent. Ne-au lovit și tot ei au stat pe jos peste 25 de minute”, a spus Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, pentru CosmoteTV. VEZI VIDEO MAI JOS!

“Au îndrăznit să facă show la sfârșit? E o rușine! E un circ, nu are nicio legătură cu fotbalul. Nimeni nu vrea la Atena să învingem, nu acceptă. La Atena s-a creat o strategie și arată lucrurile așa cum vor ei. O formație e prezentată ca Barcelona, alta ca un rahat. Așa se întâmplă de la începutul sezonului. Am început de la minus 2 și am ajuns la plus 9 la un moment dat. A deranjat”, a mai spus tehnicianul român în vârstă de 50 de ani. Duminică, după ce PAOK a remizat cu Aris în derby-ul orașului Salonic, Răzvan Lucescu a răbufnit nervos făcând referire la faptul că oaspeții au egalat din ofsaid. “Vreau să văd în acest an un meci în care să câștigăm și noi după o eroare de arbitraj!”

PAOK Salonic, calificare dramatică în semifinalele Cupei Greciei

PAOK Salonic a reușit să obțină calificarea în semifinalele Cupei Greciei, după un duel dificil cu Panionios, scor 4-2 după prelungiri, pe Toumba Stadium, arenă unde gruparea antrenată de Răzvan Lucescu își joacă meciurile de pe teren propriu. Partida nu a fost lipsită de momente tensionate. După 2-1 pentru Panionios în tur, PAOK a obținut același scor pe teren propriu. Astfel, echipa din Salonic avea nevoie de două goluri pentru calificare în prelungiri. Imediat după startul primei reprize de prelungiri, PAOk a fost egalată de Camara, cel care a înscris pentru 2-2.

Antrenorul român și-a trimis echipa în atac, iar Chupa Akpom, atacantul transferat de la Arsenal, a reușit să înscire golul de 3-2 în minutul 114. Gruparea din Salonic a marcat al patrulea gol din penalty, în minutul 119, când portughezul Vierinha a transformat fără probleme. Acesta a fost și motivul pentru care fotbaliștii de la Panionios au refuzat să mai joace, deoarece i-au transmis arbitrului că penalty-ul este unul controversat.