ADVERTISEMENT
Fotbal international

Răzvan Lucescu regretă ratarea finalei Campionatului Mondial al Cluburilor: ”Ne-am creat mai multe șanse, dar experiența și valoarea lui Flamengo și-au spus cuvântul”

Autor: Adrian Baciu | 17.12.2019 | 23:07
Răzvan Lucescu regretă ratarea finalei Campionatului Mondial al Cluburilor: ”Ne-am creat mai multe șanse, dar experiența și valoarea lui Flamengo și-au spus cuvântul”
Români în străinătate LIVE BLOG ianuarie 2020. Răzvan Lucescu și Al Hilal înfruntă Al Ahli

Răzvan Lucescu și Al Hilal au fost la mai puțin de o repriză de calificarea în finala Campionatului Mondial al Cluburilor 2019. Campioana Asiei a condus campioana din Copa Libertadores, Flamengo, timp de mai bine de o repriză, însă a cedat pe final și a pierdut cu 1-3 în semifinale.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, dezamăgit de ratarea finalei Campionatului Mondial al Cluburilor: ”Ne-am creat mai multe șanse, dar experiența și valoarea lui Flamengo și-au spus cuvântul”

Răzvan Lucescu a fost satisfăcut de evoluția elevilor săi în semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor contra mult mai titratei echipe braziliene Flamengo.

Al Hilal a condus cu 1-0, a dominat și a ratat șansa de a se desprinde pe tabelă, însă nu a reușit acest lucru, iar după pauză lucrurile s-au schimbat, Flamengo revenind și câștigând cu 3-1.

ADVERTISEMENT

După meciul de la Doha, Răzvan Lucescu a declarat că fotbalul bun prestat de elevii săi a fost anulat de experiența și valoarea adversarului.

“Cred că am avut un nivel bun de joc în această întâlnire. Am jucat mult mai bine în prima repriză, iar după pauză a existat o perioadă mai dificilă în care lucrurile s-au transformat. Am fi putut reveni, dar din păcate nu s-a mai întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Ne-am creat multe oportunități de a marca, mai multe decât adversarul nostru, dar nu am reușit să le fructificăm. Acesta este fotbalul din păcate”.

Lucescu e sincer: ”Experiența și valoarea lui Flamengo și-au spus cuvântul”

“Flamengo nu a fost la nivelul pe care îl așteptasem, dar, în același timp, au fost mai eficienți și au fost capabil să rezolve partida datorită experienței jucătorilor săi, mult mai valoroși”, a încheiat Lucescu Jr.

ADVERTISEMENT

Al Hilal a ratat șansa să se califice în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul în minutul 18, după reușita lui Al Wasari, însă Flamengo a controlat partida în repriza a doua și a reușit să puncteze de trei ori, prin de Arrascaeta, Bruno Enrique și un autogol al lui  Ali Albuyahi.

Campioana Asiei va evolua acum în finala mică, cu învinsa din cealaltă semifinală, Liverpool – Monterrey, meci care se va juca miercuri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!