Fotbal international

Răzvan Lucescu în finala Cupei Greciei. Dublă victorie cu Panionios

Performanţa pentru Răzvan Lucescu. S-a calificat cu PAOK Salonic în finala Cupei Greciei, după o dublă victorie cu Panionios.
17.04.2018 | 21:05
Răzvan Lucescu în finala Cupei Greciei. Dublă victorie cu Panionios
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este pe val în Grecia. S-a calificat cu PAOK Salonic în finala Cupei Greciei. Alb-negrii din Salonic au învins şi la retur, în semifinale, pe Panionios, cu scorul cu care o făcuseră în primul meci, la Atena: 3-1.

Pedepsită drastic în urma incidentelor petrecute în finalul meciului de campionat cu AEK Atena, când patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a intrat pe teren înarmat, echipa lui Lucescu a jucat şi acest meci fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu s-a calificat în finala Cupei Greciei şi ar putea da tocmai de AEK Atena

A fost al zecele meci în acest sezon în ambele competiţii, campionat şi Cupă, în care PAOK nu a putut evolua cu public pe teren propriu, dar vina aparţine în exclusivitate supoterilor mult prea pătimaşi şi care de multe ori trec de barierele permise de regulament, iar acest lucru se repercutează asupra echipei.

Cel mai probabil PAOK ar urma să întâlnească în finală pe AEK Atena, echipa cu care s-a şi bătut la titlu până la momentul sancţiunii de după incidentele amintite. Asta dacă nu se va duce surpriza până la capăt, pentru că atenienii pleacă la retur cu dezavantaj, cedând neaşteptat cu 2-1 pe terenul lui Larissa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri