Răzvan Lucescu, săgeți către jucătorii săi după PAOK – BATE Borisov 1-3. “Nu este nicio scuză!”

Iuliana Spirache   
in Europa League
13/12/2018, 22:53
Răzvan Lucescu, săgeți către jucătorii săi după PAOK – BATE Borisov 1-3. “Nu este nicio scuză!”
Răzvan Lucescu, săgeți către elevii săi după meciul pierdut de PAOK cu BATE Borisov

Răzvan Lucescu a trimis săgeți către jucătorii săi după ce PAOK Salonic a fost învinsă de BATE Borisov, scor 1-3, în ultimul meci din faza grupelor Europa League. Antrenorul român susține că elevii săi au picat psihic după ce adversarii din această seară au reușit să deschidă scorul și crede că grecii nu au scuze pentru rezultatul slab din ultima etapă.

Deși PAOK Salonic este pe primul loc în campionatul din Grecia, gruparea antrenată de Răzvan Lucescu a fost eliminată încă din faza grupelor în Europa League, după ce nu a reușit să trecă de BATE Borisov sau MOL Vidi. În ultima rundă din faza grupelor, PAOK avea nevoie de o victorie cu BATE, combinată însă cu un succes al lui Chelsea cu MOL Vidi, scor 2-2.

Răzvan Lucescu, săgeți către jucătorii săi după ce PAOK Salonic a fost învinsă de BATE Borisov

”Nu este nicio scuză, am făcut un meci slab. Am avut dorinţa de a ne califica, dar sentimentul meu este că, după primirea golului, ne-am pierdut concentrarea şi am pierdut poziţia din teren. Din această cauză nu am jucat deloc bine în prima repriză. Acest joc reflectă perfect situaţia noastră în această fază a grupelor Europa Legue, cu o abordare greşită şi cu multe căderi psihologice, imediat după ce am primit un gol. A mai fost şi situaţia asta, de a fi nevoiţi să jucăm ştiind că nu depindem doar de jocul nostru”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului PAOK Salonic – BATE Borisov, scor 1-3.

Închide ×