News

Răzvan Lucescu, EŞEC usturător la Panetolikos! Kapetanos, gol degeaba!

UPDATE / S-a încheiat! Skoda Xanthi este demolată cu 5-2 pe terenul lui Panetolikos şi este pe locul 13, la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. Răzvan Lucescu este într-o situaţie...
02.11.2014 | 19:20
Răzvan Lucescu, EŞEC usturător la Panetolikos! Kapetanos, gol degeaba!
ADVERTISEMENT

UPDATE / S-a încheiat! Skoda Xanthi este demolată cu 5-2 pe terenul lui Panetolikos şi este pe locul 13, la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. Răzvan Lucescu este într-o situaţie dificilă

UPDATE / În minutul 73, Panetolikos conduce cu 5-2 cu Skoda Xanthi, gazdele reuşind să înscrie încă de 3 ori după pauză, prin Edjenguele, Martinez şi Kappel. Kapetanos a marcat în minutul 45+3, golul doi al oaspeţilor. 

ADVERTISEMENT

*********************************

Skoda Xanthi este la egalitate la pauză, scor 2-2 pe terenul lui Panetolikos, în prima ligă greacă. Skoda a deschis scorul în minutul 4 prin Lisgaras, însă gazdele au întors meciul prin dubla lui Villafanez în minutele 23 şi 45. Pentru echipa lui Răzvan Lucescu a egalat în minutul 45+3 fostul atacant al Stelei, Pantelis Kapetanos. 

Echipa lui Răzvan Lucescu este pe locul 8 la acest rezultat şi cu o victorie poate urca pînă pe locul 6 în clasament. Skoda vine după o victorie facilă, 2-0 cu Niki Volos pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri