Video. Răzvan Lucescu se bate la titlu! A învins liderul din Grecia

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
21/11/2017, 08:03
Video. Răzvan Lucescu se bate la titlu! A învins liderul din Grecia

Luni seară, în etapa a XI-a, PAOK Salonic a întâlnit pe teren propriu liderul surpriză al campionatului elen, Atromitos Atena, iar partida a început cum nu se putea mai rău pentru trupa tehnicianului român, oaspeţii deschizând scorul în minutul 22.

După reuşita lui Stefanos Stroungis, PAOK Salonic a pus stăpânire pe joc şi a obţinut un penalty în finalul primei reprize care a fost transformat de portughezul Vieirinha. Răzvan Lucescu a obţinut victoria după reuşita angolezului Djalma, în minutul 71. Acesta a fost primul eşec în acest sezon pentru Atromitos.

Răzvan Lucescu o pregăteşte din vară pe PAOK Salonic

În urma acestei victorii, PAOK Salonic a acumulat 21 de puncte, la fel ca şi noul lider al campionatului Greciei, AEK Atena. Cu câte un punct mai puţin se află pe locurile 3 şi 4 formaţiile Atromitos Atena şi Olympiakos Pireu. În schimb, Panathinaikos Atena ocupă abia poziţia a opta, cu 14 puncte.

Fostul antrenor al echipei naţionale a României a impresionat în ultimele sezoane la Skoda Xanthi şi din această vară o pregăteşte pe a treia forţă din Grecia. Lucescu s-a aflat pe banca tehnică a celor de la Xanthi în perioada 2013-2017 şi a reuşit să ducă echipa până în finala Cupei Greciei în 2015.

Închide ×