Răzvan Lucescu iese la atac! “O minciună politică! Pe el l-aş vota!”

ALEGERI FRF
Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
13/03/2018, 13:30
Răzvan Lucescu iese la atac! “O minciună politică! Pe el l-aş vota!” ALEGERI FRF

Răzvan Lucescu a decis să se implice în alegerile de la FRF. Actualul tehnician de la PAOK Salonic l-a desfiinţat pe Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, după ce acesta a declarat că greşeala actualei echipe de la federaţie cu Daum a fost mai mică în comparaţie cu cea făcută de Ionuţ Lupescu cu Răzvan Lucescu!

Andrei Vochin a minţit cu neruşinare. Eu când am plecat de la echipa naţională, în aceea seară, echipa era pe locul 3! După aceea că a fost o greşeală, că a fost bine, fără să analizăm contextul… A fost o măgărie politică! Pentru mine nu are loc de alte comentarii. O mare minciună politică în vederea alegerilor!

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Indiscutabil l-aş vota pe Ionuţ Lupescu! Indiscutabil! De ce Ionuţ? Pentru toată experienţa fotbalistică pe care o are, pentru toată experienţa managerială pe care o are. Pentru faptul că atunci când a fost la Federaţie au avut cea mai bună perioadă financiară a ei. Pentru că a ajuns la o poziţie la UEFA unde n-a ajuns niciun român şi pentru toate relaţiile pe care şi le-a făcut în acest timp! Pentru că a crescut şi s-a dezvoltat într-un fotbal care aparţine unei economii puternice în lume: Germania!“, a spus Lucescu pentru Telekomsport.

Vezi aici dialogul halucinant pe care Andrei Vochin şi Gică Popescu l-au avut în direct, la TV Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×