Sport

Răzvan Lucescu și-a prefațat viitorul: „Nu vrea să fiu ca tata! În trei-patru ani vreau să mă opresc”. Motivul invocat de antrenorul lui PAOK

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a vorbit despre viitorul său, recunoscând că nu își dorește să aibă o carieră longevivă în fotbal precum cea a tatălui său.
04.07.2022 | 22:37
Razvan Lucescu sia prefatat viitorul Nu vrea sa fiu ca tata In treipatru ani vreau sa ma opresc Motivul invocat de antrenorul lui PAOK
Răzvan Lucescu se gândește la retragere în viitorul apropiat. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer consideră că a reușit să facă multe lucruri bune în fotbal și este convins că a intrat în istoria lui PAOK, indiferent care va fi viitorul său la club.

Răzvan Lucescu se gândește la retragere în viitorul apropiat

Răzvan Lucescu și-a prefațat viitorul și a recunoscut că se gândește la retragere în maximum patru ani, simțind că a îmbătrânit și căutând o destindere alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş.

Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul ca să am o carieră ca a tatălui meu”.

ADVERTISEMENT

„Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu pentru PAOK.

  • 1 titlu de campion și 2 Cupe ale Greciei a câștigat Răzvan Lucescu la PAOK

„Cred că sunt un om de familie plictisitor!”

Răzvan Lucescu a continuat și a vorbit despre viața sa de familie, explicând rolul important pe care soția sa l-a avut în toată perioada sa de antrenorat, dar și de fotbalist:

ADVERTISEMENT

„Singura posibilitate prin care pot să păstrez echilibrul este soţia mea. Cred că sunt o persoană plictisitoare, un om de familie plicitisitor.

Dacă eram singur acum sau divorţat, mă gândeam serios să caut altă familie, că sigur aş fi distrus cealaltă persoană”.

ADVERTISEMENT

„Ana a fost cu mine de la început, a petrecut cu mine viaţa ca fotbalist, am trecut prin momente frumoase, prin dragoste nebună, prin certuri mari, experienţe grele”, a mai spus Răzvan Lucescu.

  • 53 de ani a împlinit Răzvan Lucescu pe 17 februarie
ADVERTISEMENT