Adio titlu! PAOK Salonic, sancţionată dur după incidentele cu AEK

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
29/03/2018, 13:49
Adio titlu! PAOK Salonic, sancţionată dur după incidentele cu AEK

Comisia de Disciplină a decis că formaţia antrenată de Răzvan Lucescu să piardă partida cu AEK la masa verde, scor 3-0, să fie depunctată cu încă 3 puncte şi să pornească cu un deficit de două puncte în sezonul următor.

Conform site-ului gazzetta.gr, patronul Ivan Savvidis a primit o interdicţie de 3 ani pe stadioanele din Grecia, iar PAOK va disputa următoarele 3 partide de pe teren propriu, adică până la finalul sezonului, cu porţile închise.

Răzvan Lucescu a coborât pe locul 3 în clasament cu PAOK

În urma acestor decizii, PAOK Salonic a coborât pe locul trei în clasament, cu 49 de puncte, la opt puncte în urma liderului AEK Atena şi la un punct în spatele formaţiei Olympiakos Pireu.

În minutul 90 al meciului disputat la Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit să deschidă scorul prin lovitura de cap a fostului fundaş al FCSB, Fernando Varela. Iniţial, arbitrul a validat reuşita, după care a anulat-o, pe motiv de ofsaid. Patronul lui PAOK, miliardarul Ivan Savvidis, s-a înfuriat şi a pătruns pe teren, fiind înarmat. Cele două echipe au ajuns la vestiar, ca şi brigada de arbitri şi jocul nu s-a mai reluat.

În urma acestor incidente, campionatul Greciei a fost întrerupt timp de trei săptămâni, urmând a fi reluat în acest weekend.

Închide ×