Fotbal international

Răzvan Lucescu, tot mai aproape să câştige campionatul cu PAOK! Grecii au ajuns la 23 de victorii după succesul cu Skoda Xanthi! Video

31.03.2019 | 21:15
Razvan Lucescu tot mai aproape sa castige campionatul cu PAOK Grecii au ajuns la 23 de victorii dupa succesul cu Skoda Xanthi Video

Răzvan Lucescu este tot mai aproape să câştige campionatul cu PAOK Salonic. Formaţia antrenorului român s-a impus cu emoţii în meciul cu Skoda Xanthi, scor 2-1, în etapa a 26-a din prima ligă a Greciei.

Răzvan Lucescu, tot mai aproape să câştige campionatul cu PAOK. Avans considerabil în faţa lui Olympiacos

Răzvan Lucescu o conduce pe PAOK Salonic spre primul campionat câştigat după o pauză de 34 de ani. Sergio Oliveira şi Pedro Henrique au marcat golurile formaţiei antrenorului român. Skoda Xanthi a redus diferenţa în minutul 85 prin reuşita lui Dinis Almeida, iar finalul partidei s-a trăit intens pe stadionul “Xanthi Arena”.

Cu patru etape înainte de final, PAOK Salonic are 70 de puncte, obţinute în urma a 23 de victorii şi 3 rezultate de egalitate. Olympiacos, echipa de pe locul doi, cu 60 de puncte, dar are un meci mai puţin. Partida echipei din Pireu cu Panathinaikos a fost oprită în minutul 69, după ce fanii atenieni au intrat pe teren, iar Liga Profesionistă de Fotbal din Grecia a anunţat că meciul va fi reluat din momentul în care a fost întrerupt.

Ce meciuri mai are de jucat PAOK Salonic

În campionat, PAOK Salonic mai are de jucat patru meciuri, iar dacă nu va pierde aceste partide, echipa antrenată de Răzvan Lucescu poate egala un record vechi de 55 de ani. În sezonul 1963-64, Panathinaikos a fost ultima formaţie care a câştigat campionatul fără înfrângere.

PAOK Salonic va mai întâlni pe Lamia (7 aprilie), AEL Larissa (14 aprilie), Levadiakos (21 aprilie) şi pe Giannina (5 mai) până la finalul campionatului. Formaţia lui Răzvan Lucescu ar putea să facă eventul în acest sezon. PAOK se va duela cu Asteras Tripoli în semifinalele Cupei Greciei, în timp ce AEK Atena şi Lamia se luptă în cealaltă partidă din aceeaşi fază a competiţiei.