Fotbal international

Răzvan Lucescu trage un semnal de alarmă: „De acum începe greul” + cum își ocupă timpul liber

22.03.2020 | 20:19
Razvan Lucescu trage un semnal de alarma De acum incepe greul  cum isi ocupa timpul liber
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, a dezvăluit că nu este deranjat de perioada de pauză oferită după suspendarea campionatului, profitând de timpul liber pentru a citi și a petrece mai mult timp cu soția sa, care îi este alături în Arabia Saudită.

Saudi Premier League, suspendat

Formația lui Răzvan Lucescu a disputat ultimul pe 11 martie, 1-1 cu Damac, cu o zi înainte ca oficialii din Saudi Premier League să decidă suspendarea campionatului, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Al Hilal consideră că situația se va înrăutăți în perioada următoarea, dar profită de pauza competițională pentru a aprofunda conuștințele fotbalistice.

Trecând de această prima săptămână, de acum pot spune că începe greul, este o situaţie specială.

ADVERTISEMENT

Dimineaţă la cafea citesc articole din ziare de sport internaţionale, după care facem sport eu şi soţia mea, după amiază studiez articole profesionale, analize tactice, strategii de antrenament, noi exerciţii.

Încerc să adaptez la ceea ce îmi trebuie mie, aveam nevoie de acest timp pentru a-mi reîmprospăta toate aceste idei, ba chiar îmi doream. Seara mă relaxez citind”, a declarat Răzvan Lucescu la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

„Încerc să-mi spun că este vacanța mea”

Răzvan Lucescu recunoaște că nu se simte comfortabil din cauza pandemiei de coronavirus, dar încearcă să privească perioada de pauză competițională ca pe o vacanță.

E o perioadă la care suntem obligaţi să ne adaptăm. În viaţă avem parte de tot felul de situaţii, momente, sau chiar perioade la care trebuie să reacţionăm cu echilibru şi încredere.

ADVERTISEMENT

Încerc să-mi spun că este vacanţa mea, deşi nu este idealul de vacanţă pe care-l doream, dar care mă ajută să privesc optimist această perioadă.

Din România mi-e dor cel mai mult de pisicuțele și de iepurașii mei”, recunoaște Răzvan Lucescu.

După 22 de etape disputate din Saudi Premier League, formația lui Răzvan Lucescu ocupă prima poziție, cu un avans de șase puncte față de Al Nasr Riyadh.

ADVERTISEMENT