Răzvan Lucescu, transferuri de top în ultima zi de mercato. Patru mutări!

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
31/01/2018, 20:19
Răzvan Lucescu, transferuri de top în ultima zi de mercato. Patru mutări!

Lucescu i-a transferat pe mijlocaşul francez Thibault Moulin (28 de ani) de la formaţia poloneză Legia Varşovia şi pe fundaşul central bosniac Marko Mihojevic, în vârstă de 21 de ani, de la FK Sarajevo.

Thibault Moulin şi-a început cariera la echipa Caen, iar apoi a mai jucat la formaţiile Chateauroux, Clermont, Beveren şi Legia Varşovia. Fostul internaţional francez de tineret a marcat 4 goluri în cele 51 de meciuri jucate în doi ani la formaţia poloneză.

Răzvan Lucescu este lider cu PAOK în Grecia

Al doilea transfer al zilei reuşit de echipa lui Răzvan Lucescu este internaţionalul bosniac Marko Mihojevic. Fundaşul central şi-a început cariera la formaţia Leotar , iar în ultimele patru sezoane a jucat 53 de meciuri la FK Sarajevo.

Thibault Moulin a semnat un contract pe trei ani cu PAOK Salonic, în timp ce Marko Mihojevic are o înţelegere pe doi ani. După disputarea a 19 etape, Răzvan Lucescu este lider în Grecia, cu 43 de puncte, cu un punct avans faţă de Olympiakos Pireu şi două de AEK Atena.

În schimb, PAOK Salonic i-a cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Panathinaikos Atena pe mijlocaşul albanez Ergys Kace şi atacantul Ioannis Mysrakidis.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.