Sport

Răzvan Lucescu, victorie clară în fața lui Gică Hagi. Cu 31 de jucători la loturile naționale, Farul n-a rezistat în Grecia

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat categoric împotriva Farului lui Gică Hagi într-un meci de pregătire disputat la Salonic în Grecia.
26.03.2023 | 19:02
Razvan Lucescu victorie clara in fata lui Gica Hagi Cu 31 de jucatori la loturile nationale Farul na rezistat in Grecia
Răzvan Lucescu și PAOK au câștigat la scor de neprezentare duelul cu Gică Hagi și Farul. Sursă foto: Twitter - @PAOK
ADVERTISEMENT

PAOK și Farul au profitat de pauza cauzată de meciurile echipelor naționale și au disputat un meci de pregătire la Salonic. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu s-a impus, scor 3-0 în fața liderului din play-off-ul SuperLigii.

Răzvan Lucescu, victorie împotriva lui Gică Hagi în PAOK – Farul 3-0

PAOK se află pe val în Grecia, unde nu a mai pierdut de pe 30 octombrie 2022. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu ocupă locul 4 în play-off, cu 57 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului Panathinaikos. De cealaltă parte, Farul se află pe prima poziție în play-off-ul SuperLigii, cu 35 de puncte.

ADVERTISEMENT

Cele două formații s-au întâlnit într-un meci amical disputat la Salonic, iar victoria i-a revenit categoric formației din Grecia. Brandon Thomas (30′), Vladimir Bradonjic (87′) și Tomasz Kedziora (90+1′) au adus victoria echipei lui Răzvan Lucescu.

Gică Hagi i-a trimis din primul minut în teren pe Buzbuchi – Sîrbu, Larie (cpt), Marins, Grosu – Popescu, Nedelcu, Doukoure – Mateus, Morar, Casap. Ulterior, în repriza secundă, Gică Hagi a schimbat nu mai puțin de 11 jucători.

ADVERTISEMENT
Amical PAOK - Farul 3-0. Sursă foto: Twitter - @PAOK.
Amical PAOK – Farul 3-0. Sursă foto: Twitter – @PAOK.

Gică Hagi a aliniat o echipă experimentală la Farul împotriva lui PAOK

În repriza a doua și-au făcut apariția pe teren Aioani, Boli, Bîrzu, Dănuleasă, Lazăr, Mitulețu, Malama, Dulcea, Doicaru, Tănasă și Stoian. De precizat este faptul că ambele formații s-au confruntat cu absențe serioase, deoarece atât PAOK, cât și Farul au avut jucători care au făcut deplasarea în lotul echipelor naționale.

Liderul din play-off-ul SuperLigii a trimis nu mai puțin de 31 de jucători în cantonamentele echipelor naționale. În primul meci oficial după pauza cauzată de meciurile echipei naționale, Farul va da piept cu Rapid în Giulești, sâmbătă, 1 aprilie. De cealaltă parte, PAOK are parte de un derby de foc pe teren propriu cu AEK Atena, duminică, 2 aprilie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la începutul lunii martie, Răzvan Lucescu și PAOK au făcut un pas important spre un nou trofeu. Echipa din Salonic a câștigat, scor 5-1 cu Lamia în prima manșă a semifinalelor Cupei Greciei și este ca și calificată în ultimul act.

Gică Hagi a fost ales antrenorul sezonului regulat în SuperLiga

Parcursul impresionant al celor de la Farul în actuala stagiune din campionat nu a rămas nerăsplătită. Trei fotbaliști din lotul „marinarilor” au fost aleși în cel mai bun „11” al sezonului regulat: Borza, Popescu și Alibec.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gică Hagi a fost numit antrenorul ideal al sezonului regulat. Farul este singura echipă din play-off care a câștigat în prima etapă. CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 2-2, în timp ce FCSB și Universitatea Craiova s-au anihilat reciproc, scor 1-1 pe Arena Națională.

CFR Cluj și FCSB sunt principalele urmăritoare ale Farului. Liderul se află la două puncte în fața campioanei și are cu cinci mai multe în comparație cu echipa finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT