Sport

Răzvan Lucescu, victorii pe linie cu PAOK. Echipa antrenată de român s-a calificat în sferturile Cupei și are o serie impresionantă fără meci pierdut

PAOK continuă forma excelentă sub comanda lui Răzvan Lucescu. Vicecampioana Greciei a câștigat ultimul meci în Cupă și s-a calificat în sferturi.
10.01.2023 | 23:59
Razvan Lucescu victorii pe linie cu PAOK Echipa antrenata de roman sa calificat in sferturile Cupei si are o serie impresionanta fara meci pierdut
Răzvan Lucescu a obținut o nouă victorie cu PAOK în Grecia. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

PAOK a câștigat marți seară, 10 ianuarie, returul „dublei” împotriva celor de la Kalamata, scor 2-0 și s-a calificat în sferturile Cupei Greciei. Cu Răzvan Lucescu pe bancă, PAOK are o serie impresionantă de meciuri consecutive fără înfrângere.

Răzvan Lucescu, o nouă victorie pe banca celor de la PAOK

PAOK are o formă de excepție în Grecia cu Răzvan Lucescu pe bancă. Grație ultimului succes din Cupă, vicecampioana a ajuns la nouă meciuri oficiale consecutive fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, din seria celor nouă meciuri fără meci pierdut, PAOK a câștigat opt partide. Totodată, formația pregătită de fiul lui Mircea Lucescu a câștigat toate cele trei meciuri amicale disputate în lunile noiembrie și decembrie.

PAOK s-a calificat în sferturile Cupei Greciei, după 4-0 la general împotriva celor de la Kalamata și va juca, cel mai probabil, împotriva celor de la Panathinaikos. Liderul din campionatul Greciei s-a impus, scor 3-0 în prima manșă cu Volos.

ADVERTISEMENT

PAOK, pe podium în campionatul Greciei după 17 runde

PAOK se descurcă bine și în campionat, acolo unde se află pe locul 3 după 17 etape, cu 35 de puncte. Formația pregătită de Răzvan Lucescu se află la 7 puncte distanță de primul loc ocupat de Panathinaikos.

Totuși, grecii doresc să se întărească în actuala stagiune de mercato, iar echipa antrenată de Răzvan Lucescu este aproape să dea o lovitură pe piața transferurilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, PAOK este aproape să-l transfere chiar pe fostul jucător aflat sub comanda lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, Taison.

Răzvan Lucescu, aproape să-l transfere la PAOK pe Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior

Negocierile sunt avansate, înțelegerea fiind deja finalizată, iar mutarea ar urma să fie anunțată oficial în viitorul apropiat, anunță jurnalistul italian Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul brazilian ar urma să semneze un contract valabil un an și jumătate. Ultima oară, Taison a evoluat pentru Internacional, în Brazilia, revenit după plecarea de la Șahtior în 2021.

  • 299 de meciuri, 55 de goluri și 78 de pase decisive sunt cifrele lui Taison la Șahtior Donețk
  • 1,80 de milioane de euro este cota de piață a lui Taison, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 
ADVERTISEMENT