A cucerit Grecia, urmează Serie A? “Il Luce” a făcut anunţul

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/02/2018, 08:07
A cucerit Grecia, urmează Serie A? “Il Luce” a făcut anunţul

Răzvan Lucescu a preluat-o în vară pe PAOK Salonic şi a dus-o până pe primul loc în prima ligă din Grecia. Fostul selecţioner a ajuns la 13 victorii consecutive în toate competiţiile şi are un avans de două puncte faţă de AEK Atena.

Mircea Lucescu a vorbit despre prestaţia celor de la PAOK Salonic şi a declarat că speră să-l vadă pe Răzvan antrenând în Serie A. Selecţionerul naţionalei Turciei a susţinut că fiul său ar fi putut să ajungă la o formaţie din prima ligă din Italia.

Răzvan Lucescu, trei meciuri jucate în Italia

Îl urmăresc, este primul în clasament. Olympiakos are istoria de partea ei, dar PAOK şi Răzvan se descurcă foarte bine. E un grup bun acolo, joacă bine. Aş vrea să îl văd antrenor în Italia. Ar fi putut ajunge la Crotone. Cine ştie, poate va ajunge în Serie A mai devreme sau mai târziu”, a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb.

Mircea Lucescu a petrecut aproape opt ani în Italia, unde le-a antrenat pe Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter. Nici Răzvan Lucescu nu este străin de fotbalul din Peninsulă, în sezonul 1992-93, fostul selecţioner al României a jucat trei meciuri pentru Crema Calcio.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.