A cucerit Grecia, urmează Serie A? "Il Luce" a făcut anunţul

razvan lucescu, mircea lucescu, paok salonic, grecia, serie a

Răzvan Lucescu a ajuns pe primul loc cu PAOK Salonic în Grecia. Mircea Lucescu îi prevede un viitor stralucitor şi susţine că fiul său va ajunge să antreneze în Serie A.

Răzvan Lucescu a preluat-o în vară pe PAOK Salonic şi a dus-o până pe primul loc în prima ligă din Grecia. Fostul selecţioner a ajuns la 13 victorii consecutive în toate competiţiile şi are un avans de două puncte faţă de AEK Atena.

Mircea Lucescu a vorbit despre prestaţia celor de la PAOK Salonic şi a declarat că speră să-l vadă pe Răzvan antrenând în Serie A. Selecţionerul naţionalei Turciei a susţinut că fiul său ar fi putut să ajungă la o formaţie din prima ligă din Italia.

Răzvan Lucescu, trei meciuri jucate în Italia

"Îl urmăresc, este primul în clasament. Olympiakos are istoria de partea ei, dar PAOK şi Răzvan se descurcă foarte bine. E un grup bun acolo, joacă bine. Aş vrea să îl văd antrenor în Italia. Ar fi putut ajunge la Crotone. Cine ştie, poate va ajunge în Serie A mai devreme sau mai târziu", a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb.

Mircea Lucescu a petrecut aproape opt ani în Italia, unde le-a antrenat pe Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter. Nici Răzvan Lucescu nu este străin de fotbalul din Peninsulă, în sezonul 1992-93, fostul selecţioner al României a jucat trei meciuri pentru Crema Calcio.