Fotbal intern

Răzvan Lucescu vine la Cluj cu PAOK! Când se va juca meciul şi anunţul făcut de oficialii clubului

10.05.2019 | 14:30
Razvan Lucescu vine la Cluj cu PAOK Cand se va juca meciul si anuntul facut de oficialii clubului

Răuzvan Lucescu vine cu PAOK Salonic în România, la Cluj! Ocazia e prilejuită de sărbătorirea centenarului Universităţii Cluj, care va fi celebrat printr-o partidă amicală între “Şepcile Roşii” şi formaţia antrenată de român.

Răzvan Lucescu vine cu PAOK pentru un amical cu Universitatea Cluj

Va fi prima venire în România a lui Răzvan Lucescu din postura de antrenor al celor de la PAOK. Lucescu jr. e pe val cu echipa sa în Grecia, PAOK reuşind să câştige din nou titlul după o pauză de 34 de ani, având şansa să obţină chiar eventul, fiind calificată în finala Cupei Greciei. Partida aniversară dintre U Cluj şi PAOK Salonic va avea loc pe data de 12 iulie, pe Cluj Arena. Clubul ardelean a oferit şi un comunicat pe reţelele de socializare în care au dar detalii despre meciul de gală.

“Universitatea Cluj se pregăteşte de un meci de zile mari!

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, vine la #Cluj pentru un meci amical aniversar care marchează 100 de ani de la înfiinţarea clubului clujean.

Meciul spectacol va avea loc în 12 iulie pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii “Şepcilor Roşii”.

Bilete sunt disponibile pe www.entertix.ro. Primele 5.000 vor fi la preturi reduse, early bird, iar costul lor variază între 20 şi 75 de lei. Membrii FC Universitatea Cluj beneficiază şi după epuizarea celor 5.000 de bilete de preţurile speciale early bird.

Antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reuşit o performanţă istorică: a câştigat, după o aşteptare de 34 de ani, campionatul Greciei, şi a devenit a doua echipă din istoria ţării care încheie campionatul neînvinsă, după performanţa celor de la Panathinaikos din 1964.

Jucătorii de la U Cluj vor disputa un amical cu PAOK la sărbătoarea de 100 de ani a clubului
Jucătorii de la U Cluj vor disputa un amical cu PAOK la sărbătoarea de 100 de ani a clubului. Foto: sportpictures.eu

100 de ani de la înfiinţarea clubului Universitatea Cluj

Centenarul Universităţii Cluj va fi marcat, pe tot parcursul anului 2019, printr-o serie de evenimente speciale dedicate aniversării clubului. Fondat în 1919, “U” l-a avut ca prim preşedinte pe academicianul dr. Iuliu Haţieganu, părintele fondator al clubului. Existenţa Universităţii Cluj a fost una marcată de istorie: în 1940, după Dictatul din Viena, s-a refugiat la Sibiu până la revenirea Ardealului de Nord la România. În 1965, a câştigat Cupa României, iar de-a lungul timpului a mai jucat alte patru finale. Este printre cele mai galonate cluburi la nivel de copii şi juniori, cu titluri naţionale la toate categoriile de vârstă şi o academie de fotbal în care cresc viitoarele generaţii de campioni. În 2016, clubul a revenit la originile sale universitare şi a demarat un proiect ambiţios, unic în peisajul fotbalistic românesc”, se arată pe pagina oficială a celor de la Universitatea Cluj.