Sport

Răzvan Lucescu vrea să-l aducă pe Alex Mitriță la PAOK Salonic. Jucătorul are de ales între Grecia și U Craiova

U Craiova face tot posibilul să-l repatrieze pe Alex Mitriță, dar pe fir a intrat și Răzvan Lucescu care vrea să-l transfere la PAOK Salonic.
21.08.2021 | 16:13
Razvan Lucescu vrea sal aduca pe Alex Mitrita la PAOK Salonic Jucatorul are de ales intre Grecia si U Craiova
ADVERTISEMENT

Internaționalul român s-a despărțit în urmă cu două zile de Al Ahli și a redevenit jucătorul formației nord-americane New York City FC.

Oltenii vor să-l aducă acasă pe copilul minune al Băniei și pentru asta l-au cedat pe Reagy Ofosu în Turcia, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță ar putea ajunge sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Pasul către Universitatea Craiova este mai mult decât clar, mai ales că Alexandru Mitriță a ajuns în România și va merge la meciul cu Gaz Metan Mediaș, dar Răzvan Lucescu vrea să-l ”deturneze” și să-l ia cu el la PAOK Salonic.

Presa din Grecia a scris că tehnicianul român este în căutarea unui atacant de bandă dreaptă și s-a gândit că una dintre cele mai bune soluții o reprezintă Mitriță, jucător pe care îl cunoaște foarte bine.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu și Alex Mitriță au fost adversari în Arabia Saudită în perioada când atacantul juca la Al Ahli, iar antrenorul se afla pe banca tehnică a rivalilor de la Al Hilal.

Rotaru face tot posibilul să-l aibă la Craiova

Atacantul Alexandru Mitriță, în vârstă de 26 de ani, este legat contractual de New York City FC, club cu care mai are contract până în iunie 2022, dar americanii ar putea să-l cedeze definitiv în această vară pentru a obține o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Patronul Mihai Rotaru a spus că viitoarea destinație a lui Alex Mitriță va depinde în primul rând de cei de la New York City, însă nu este imposibil ca acesta să ajungă la Universitatea Craiova.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a confirmat interesul Craiovei pentru jucător spunând că sunt în continuare foarte multe lucruri de pus la punct: ”Mitriţă este o opţiune pentru noi, este un jucător foarte iubit aici la Craiova, vom vedea, mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct”.

ADVERTISEMENT

Mitriță a câștigat Cupa României cu U Craiova

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a susținut că există șanse ca Alex Mitriță să revină în Bănie. El crede că dacă transferul se va realiza, jucătorul va ajuta foarte mult formația lui Reghecampf.

Lucrurile par că se mișcă în direcția bună, dacă este să ne luăm după ceea ce postează Alex Mitriță pe contul său de socializare. În ultimele sale povești, internaționalul român a postat imagini în care apare o familie de lei, fiind etichetată și soția sa, dar și o imagine cu un leu singuratic, care ar putea arăta faptul că s-a înțeles cu Rotaru pentru a îmbrăca din nou tricoul Universității.

Născut la Craiova, fotbalistul de 26 de ani a fost și căpitanul echipei, fiind un adevărat idol al tribunelor. Cu ”Știința”, Mitriță a cucerit Cupa României în 2018, la 25 de ani de la ultimul trofeu cucerit de Universitatea.

ADVERTISEMENT