Fotbal international

Răzvan Marin a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Cagliari! Primul interviu al românului pentru echipa din Serie A

01.09.2020 | 16:16
Razvan Marin a dezvaluit motivul pentru care a semnat cu Cagliari Primul interviu al romanului pentru echipa din Serie A
Primul interviu al lui Răzvan Marin după transferul la Cagliari!
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost primit ca un mare jucător în Sardinia, la echipa antrenată de Eusebio Di Francesco. Fostul jucător al lui Ajax este încântat de această mutare și o consideră o nouă provocare.

Jucătorul de 23 de ani a fost chiar așteptat de suporteri la aeroport și este foarte încântat de faptul că va juca împotriva unor nume mari precum Cristiano Ronaldo sau Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin speră cu această mutare să șteargă cu buretele evoluțiile mai puțin reușite de la Ajax și să revină la forma care i-a adus transferul în Olanda.

Răzvan Marin a acordat primul interviu după transferul la Cagliari

Marin a vorbit într-un interviu acordat noului său club și pare că este foarte mulțumit de alegerea făcută: ,,Sunt bucuros să fiu aici și sunt încântat de proiectul clubului. M-am bucurat de încrederea cu care am fost primit de toată lumea și de primirea călduroasă a fanilor”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este încântat de transferul lui Răzvan Marin

Deși nu a fost convocat pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, selecționerul are în continuare încredere foarte mare în calitățile mijlocașului naționalei României: ,,Este o vestă bună atât pentru echipa națională, cât și pentru el. Nu a fost convocat în urma unei discuții pe care am avut-o cu Caglari și Di Francesco”.

Rădoi a luat această decizie pentru că jucătorul a ratat mare parte din pregătire cu Ajax: ,,Exista posibilitatea ca el să se prezinte la echipă în care antrenorul nu știe ce trebuie să lucreze cu el. Jucătorul trebuie să cunoască strategia clubului și filosofia antrenorului”a spus selecționerul în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Primul interviu al lui Răzvan Marin în care vorbește despre idolii săi din fotbal

Răzvan Marin a vorbit și despre calitățile care i-au adus transferul în Serie A: ,,Pasez foarte bine, am un șut foarte bun de la distanță și am o viziune bună a jocului. Acestea sunt principalele mele calități, iar restul vreau ca fanii să descopere pe teren”.

Răzvan Marin îi are ca model pe Hagi și Petre Marin

Internaționalul român nu a uitat de antrenorul care l-a format si l-a ajutat să ajungă să joace la un nivel înalt: ,,Am crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, mi-a fost antrenor și am învățat multe lucruri de la el. Toată lumea știe că e cel mai bun jucător român din istorie. Este unul dintre idolii mei, la fel ca tatăl meu, care a jucat 7 ani la Steaua București. Din era modernă, îi apreciez cel mai mult pe Xavi și pe Iniesta”, a mai complet Marin.

ADVERTISEMENT

Se pare că jucătorul va fi împrumutat timp de un sezon de Ajax, iar Cagliari va avea obligația de a achita o clauză de 12 milioane de euro în cazul în care vor dori să îl păstreze. Ba mai mult, Ajax va păstra și un procent dintr-un viitor transfer: ,,Toată lumea știe că e un campionat foarte puternic, sunt foarte motivat să debutez în Serie A. Sunt numeroși jucători foarte buni, cu nume importante în fotbal și abia aștept să-i întâlnesc”, a mai spus noua achiziție a lui Cagliari.

ADVERTISEMENT