Fotbal international

Răzvan Marin a fost desființat în Olanda: „Nici nu-l poate lega la șireturi pe De Jong”

22.08.2019 | 15:16
Răzvan Marin a fost desființat în Olanda: „Nici nu-l poate lega la șireturi pe De Jong”
Răzvan Marin schimbat
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost criticat dur în Olanda de un fost fotbalist care în prezent este jurnalist. Johannes Gerrit „Johan” Derksen are 70 de ani, a jucat fotbal între anii 1966 și 1978, la 5 cluburi olandeze și a devenit cunoscut ca ziarist de sport încă din timpul carierei de fotbalist. Derksen nu poate înțelege cum a plătit Ajax Amsterdam 12.500.000 de euro pentru a-l aduce pe mijlocașul român, care în opinia lui nu se potrivește deloc culturii fotbalistice de la Ajax. Jurnalistul olandez, editorialist la „Het Parool”, a fost foarte supărat pe fotbalistul naționalei noastre după egalul lui Ajax din play-off-ul Champions League cu APOEL.

Johan Derksen despre Răzvan Marin: „Nu dă o pasă decentă, nu înțelege deloc tactica de joc”

Analistul sportiv a fost vehement la adresa lui Răzvan Marin, pe care pur și simplu l-a desființat: „Aflăm în fiecare săptămână că trebuie să-l folosească. Ei bine, nu am auzit niciodată un rahat mai mare! Ştiţi cum stă treaba? Frenkie de Jong a plecat şi în schimb l-am luat pe Marin. Nu va funcţiona în niciun caz. El nici măcar nu poate să-i lege şireturile lui De Jong. Nu se ridică la nivelul şi la viteza acestuia”.

ADVERTISEMENT

„Mă întreb cât de slab este Marin? Nu reuşeşte să dea o pasă decentă, nu înţelege deloc tactica de joc, iar când se află în apropierea propriei porţi, echipa e în pericol de moarte!”, a mai „mușcat” Henk Spaan, editorialist la „Het Parool”.

  • 23 de ani are Răzvan Marin
ADVERTISEMENT
Răzvan Marin în tricoul lui Ajax Amsterdam
Răzvan Marin în tricoul lui Ajax Amsterdam

Jurnalistul de 70 de ani a continuat să-l atace pe Răzvan Marin

Jurnalistul în vârstă de 70 de ani a continuat să reproșeze decizia clubului și nu înțelege cum au ajuns la concluzia că Răzvan Marin este potrivit pentru Ajax: „L-au tot urmărit jucând la Standard Liège, l-au studiat şi este de neînţeles cum au cheltuit 12,5 milioane de euro pentru transferul lui! Dacă iei astfel de băieţi, atunci poţi să desfiinţezi creşterea tinerilor din Academia clubului. Românul nu se încadrează deloc în cultura lui Ajax!”.

Răzvan Marin a jucat până acum 7 partide pentru Ajax Amsterdam, fără prea mari realizări. Mijlocașul român a ajuns în vară la formația olandeză, iar antrenorul „lăncierilor”, Erik ten Hag are în continuare răbdare cu el.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri