Sport

Răzvan Marin a impresionat în primul meci din Serie A. „Și-a ridicat nivelul, dar şi pe cel al echipei!” Ce notă a primit mijlocașul român

Răzvan Marin a fost titular în remiza lui Cagliari cu Spezia, iar presa din Italia l-a lăudat.
24.08.2021 | 10:49
Razvan Marin a impresionat in primul meci din Serie A Sia ridicat nivelul dar si pe cel al echipei Ce nota a primit mijlocasul roman
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin (25 de ani) a impresionat în Italia după meciul jucat de Cagliari cu Spezia, scor 2-2, din prima etapă a sezonului 2021-2022 din Serie A.

Cagliari a fost condusă de Spezia încă din minutul 7, după golul lui Gyasi, iar formația oaspete și-a dublat avantajul, după ce Bastoni și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, lăudat de presa din Italia

Internaționalul român a oferit pasa decisivă la golul înscris de Joao Pedro pentru a reduce din „handicap”. Același Joao Pedro a dus scorul la 2-2 în minutul 66, astfel Cagliari a încheiat neînvinsă prima etapă.

„Periculos când bate cornere. În a doua repriză şi-a ridicat nivelul, dar şi pe cel al echipei”.  Asta a fost scurta descriere a jurnaliştilor de la Gazzetta dello Sport. Aceștia l-au notat pe internaționalul român cu 6,5 după meci.

ADVERTISEMENT

Înaintea acestui assist, Marin și-a trecut în cont și un gol în meciul din Cupa Italiei, disputat săptămâna trecută, contra celor de la Pisa, scor 3-1.

Răzvan Marin, încă patru ani în Serie A

Internaționalul român a fost cedat sub formă de împrumut la începutul sezonului 2020-2021 de Ajax la Cagliari și a devenit rapid om de bază în angrenajul grupării “rossoblu”.

ADVERTISEMENT

Italienii au hotărât să activeze opțiunea de transfer definitiv și au plătit 10 milioane de euro pentru Răzvan Marin, care a semnat până în 2025.

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, speră să nu mai aibă emoțiile din sezonul trecut în noua ediție din Serie A. Sarzii s-au salvat de la retrogradare pe final de campionat în ediţia 2020-2021.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a văzut finala de la EURO 2020 alături de brazilianul Roberto Carlos

Mijlocașul de 25 de al lui Cagliari, Răzvan Marin, a urmărit marea finală a Campionatul European dintre Italia și Anglia alături de fostul fotbalist al lui Real Madrid și al naționalei „Selecao”, Roberto Carlos.

Pentru Răzvan Marin nu e prima oară când se întâlnește cu Roberto Carlos, jucătorul având o poveste incredibilă, de pe vremea când era doar un puști care visa să ajungă mare fotbalist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Marin (@marin__razvan)

Răzvan Marin și Roberto Carlos, s-au reîntâlnit la Fort Village, în Sardinia, chiar în timpul finalei EURO 2020: „15 ani mai târziu! În continuare am același entuziasm întâlnind o asemenea legendă”, a scris Marin într-o postare pe contul său oficial de la Instagram

ADVERTISEMENT
Tags: