Sport

Cum explică Răzvan Marin penalty-ul ratat lamentabil împotriva Georgiei: „Bat mereu în partea stângă”. Video

Răzvan Marin a ratat un penalty în partida de coşmar cu Georgia, după o execuţie lamentabilă. Fanii l-au cerut pe Budescu
02.06.2021 | 23:41
Cum explica Razvan Marin penaltyul ratat lamentabil impotriva Georgiei Bat mereu in partea stanga Video
ADVERTISEMENT

România a fost învinsă de Georgia, scor 1-2, într-un amical de coşmar care se dispută la Ploieşti. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 61, prin Mikautadze, iar “tricolorii” au avut şansa de a restabili egalitatea doar patru minute mai târziu.

Andrei Ivan a fost faultat în careu de Kvirkvelia, care a şi primit al doilea cartonaş galben pentru infracţiunea comisă. S-a restabilit egalitatea numerică, după ce Florin Tănase fusese eliminat încă din minutul 42.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a ratat un penalty cu o excuţie jenantă. A dat mult peste poartă. Fanii îl ceruseră pe Budescu

Fanii ploieşteni au cerut ca lovitura de pedeapsă să fie executată de Constantin Budescu, omul care şi-a început cariera chiar la Petrolul. Şi s-a declarat în mai multe rânduri un mare fan al “lupilor”.

Dar Răzvan Marin a fost de neînduplecat. Fotbalistul celor de la Cagliari era cel desemnat pentru a executa lovitura de pedeapsă şi nu a făcut nicio concesie. Doar că execuţia sa a fost una lamentabilă. A încercat o execuţie în forţă, dar a trimis foarte mult peste transversală. VIDEO

ADVERTISEMENT

Deja furioşi din cauza scorului, fanii din tribune au fost şi mai vehemenţi la adresa tricolorilor. Iar lucrurile au mers din rău în mai rău. Aburjania a marcat pentru 2-0 în favoarea oaspeţilor, doar cinci minute mai târziu.

Răzvan Marin: “Sunt sigur că dacă marcam, întorceam scorul. Nu mă apasă, dar îmi pare rău”

Ivan a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 78, dar a fost mult prea puţin pentru ca tricolorii să salveze un nou eşec în mandatul lui Mirel Rădoi. Răzvan Marin şi-a asumat vina pentru înfrângere.

ADVERTISEMENT

“Nu mă apasă, dar îmi pare rău că am ratat. Sunt sigur că dacă marcam, întorceam scorul, bat mereu în partea stângă, dar nu pot schimba nimic. Bineînțeles că acum după meci, la cald, nu vorbim despre meciul cu Anglia.

O să luăm părțile bune după meciul cu Georgia, trebuie să muncim mult și să mergem cu încredere”, a declarat Răzvan Marin la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Ivan a reuşit să marcheze pentru “tricolori”, dar fanii de la Ploieşti au fost nemulţumiţi de joc

Este a treia înfrângere consecutivă pe care o suferă naţionala României, după eşecurile contra Germaniei şi Armeniei, din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022.

Este un nou eşec ruşinos în mandatul lui Mirel Rădoi, care a ajuns deja la şase eşecuri ca selecţioner. Din totalul de 12 partide jucate. Mai are două remize şi patru victorii.

Pentru România urmează un amical foarte tare, contra Angliei, una dintre favoritele la câştigarea Campionatului European.

 

ADVERTISEMENT