Fotbal international

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam! Anunţul oficial al “lăncierilor”! Video

04.04.2019 | 18:48
Razvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam Anuntul oficial al lancierilor Video

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam, echipă pentru care va juca din sezonul viitor. Mijlocaşul central de 22 de ani şi-a pus semnătura pe un contract valabil până la finalul sezonului 2023-24, Standard Liege urmând să primească 12.500.000 de euro.

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam. Anunţul făcut pe site-ul clubului

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam, iar anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Internaţional român a fost flancat în primele imagini de Marc Overmars şi Edwin van der Sar, oficiali ai clubului olendez.

“Ajax a ajuns la un acord cu Răzvan Marin şi Standard Liege. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract care va intra în vigoare pe 1 iulie 2019 şi care va avea o durată de cinci ani, până pe 30 iunie 2024. Ajax Amsterdam a plătit 12,5 milioane de euro pentru internaţionalul român”, au anunţat olandezii.

Răzvan Marin a făcut joi vizita medicală

După ce miercuri seară a marcat pentru Standard Liege, Răzvan Marin a plecat joi dimineaţă la Amsterdam, unde a efectuat vizita medicală. La scurt timp, fotbalistul de 22 de ani şi-a pus semnătura pe contractul cu “lăncierii”.

“Ne bucurăm foarte mult pentru Răzvan. Înseamnă foarte mult pentru clubul nostru, e un produs de care suntem mândri. Ajunge la o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. Ajax are o anumită filosofie de care suntem atașați eu și Hagi. Se creează o potecă între România și Olanda. Trebuie să fim mândri de acest transfer. Ajax are o filosofie sănătoasă. Acest transfer e ceva extraordinar pentru Răzvan. Ajax te formează ca jucător, dar după această experiență de la Ajax va fi cu totul și cu totul alt jucător. Nu va avea o problemă cu integrarea. N-am niciun dubiu că Răzvan va fi titular la Ajax”, a declarat George Ogăraru.

Tags: