Fotbal intern

Răzvan Marin, afectat de Stanciu şi Chipciu: “A suferit din cauza asta”

31.10.2018 | 16:09
Razvan Marin afectat de Stanciu si Chipciu A suferit din cauza asta
ADVERTISEMENT

Un fost jucător de la Anderlecht, Thomas Chatelle, a analizat prestaţiile lui Răzvan Marin şi spune că fostul fotbalist de la Viitorul Constanţa a fost afectat de comparaţiile care erau făcute între el şi alţi fotbalişti români care au evoluat în Belgia. Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu au evoluat la Anderlecht şi Dorin Rotariu la Brugge, iar în opinia belgianului mijocaşul lui Standard Liege a avut de suferit din această cauză.

Acum, Răzvan Marin a rămas singurul jucător de origine română care evoluează în Jupiler League, după ce Stanciu şi Chipciu au plecat la Sparta Praga şi fost dinamovist, Dorin Rotariu, a mers în Olanda, la Az Alkmaar.

ADVERTISEMENT

Cum a fost Răzvan Marin afectat de Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu

”În câteva luni am văzut mulţi jucători români în Jupiler Pro League, care au arătat lucruri bune. Anderlecht i-a avut pe Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu, Club Brugge – pe Dorin Rotariu şi Standard – pe Răzvan Marin. Am avut impresia că Marin a suferit din cauza comparaţiei cu ceilalţi jucători români”, a declarat Thomas Chatelle, fost jucător la Anderlecht, pentru  voetbalnieuws.be.

Răzvan Marin în meciul de fotbal dintre România şi Serbia, din cadrul Ligii Naţiunilor, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 14 octombrie 2018.
Răzvan Marin în meciul de fotbal dintre România şi Serbia, din cadrul Ligii Naţiunilor, desfăşurat pe Arena Naţională

Cine e Răzvan Marin

Răzvan Marin a fost deranjat de comparaţiile cu Stanciu şi Chipciu, cred belgienii, însă acum nu mai există un alt fotbalist român care să activeze în Jupiler League. Răzvan Marin s-a născut pe 23 mai 1996, în Bucureşti. Are 1,78, evoluează pe postul de mijlocaş central şi este cotat de site-urile de specialitate la 7.000.000 de euro. Viitorul Constanţa l-a vândut la Standard Liege în ianuarie 2017, iar belgienii au achitat în schimbul acestuia suma de 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul este om de bază în echipa naţională a lui Cosmin Contraşi are în palmares două trofee, titlul de campion al României, cucerit cu Viitorul Constanţa îns ezonul 2016 – 2017 şi o Cupă a Belgiei, cu Standard Liege, în acest an.