Răzvan Marin, aproape de a pleca de la Ajax. Club Brugge dorește împrumutul și apoi transferul definitiv al românului

Adrian Baciu   
în Fotbal international
15/01/2020, 14:56
Răzvan Marin, aproape de a pleca de la Ajax. Club Brugge dorește împrumutul și apoi transferul definitiv al românului
Răzvan Marin, aproape de a pleca de la Ajax. Club Brugge dorește împrumutul și apoi transferul definitiv al românului. Sursa foto: hepta.ro

Răzvan Marin este foarte aproape de o revenire în campionatul Belgiei, însă nu la Standard Liege, echipă la care a explodat în fotbalul mare, ci la campioana en-titre Club Brugge. Presa din Olanda notează că belgienii vor să profite de statutul românului de la Ajax și să îl împrumute în primă fază.

Răzvan Marin, aproape de a pleca de la Ajax. Club Brugge dorește împrumutul și apoi transferul definitiv al românului

Conform publicației batave De Telegraaf, Club Brugge dorește să-l împrumute pe Răzvan Marin până la finalul sezonului în curs, urmând apoi să activeze o viitoare opțiune de transfer definitiv la finalul sezonului.

Răzvan Marin a venit în Olanda, la Ajax, chiar din Belgia, de la rivala lui Brugge, Standard Liege. După un prim sezon foarte bun aici, olandezii au plătit 12.500.000 de euro pentru ”tricolor”.

Mijlocașul a început ca titular la ”lăncieri”, însă treptat a trecut pe linie moartă, prinzând tot mai rar echipa lui Erik Ten Hag.

Șefii lui Brugge, impresionați de Răzvan Marin în perioada Standard

Jurnaliștii olandezi notează că belgienii de la Brugge și-au adus aminte de evoluțiile bune ale lui Răzvan Marin din sezonul trecut și țintesc împrumutul și ulterior un transfer definitiv.

”Club Brugge a fost mereu fermecată de jocul românului. Echipa din Belgia nu a uitat calitățile fotbalistului. Românul a fost liderul lui Standard, el a pus capăt visului lui Bruges de a cuceri titlul primăvara trecută”, scriu jurnaliștii din Olanda.

În opinia presei din Olanda, Răzvan Marin nu ar refuza oferta de la Brugge, având în vedere că fotbalistul are nevoie de meciuri în picioare pentru a prinde lotul echipei naționale a României.

Marin, dorit și de Boloni la Antwerp

La începutul acestei săptămâni, românul de pe banca lui Antwerp, Ladislau Boloni, a declarat că vrea să-l împrumute pe mijlocașul Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam, după ce internaționalul român și-a pierdut locul de titular.

”Pe Răzvan Marin l-am vrut și-l vreau împrumut, doar că nu e atât de simplu. E și diferență mare între cluburi. A avut doi ani strălucitori la Standard Liege”, a declarat Ladislau Boloni despre un împrumut al lui Răzvan Marin de la Ajax.

Marin, doar 15 meciuri în acest sezon la Ajax

Răzvan Marin a jucat 709 minute în tricoul ”lăncierilor” în 15 partide în toate competițiile. Treptat, în ultimele luni și-a pierdut postul de titular din cauza evoluțiilor modeste.

  • 12.000.000 de euro este cota lui Răzvan Marin pe transfermarkt
  • 13.500.000 de euro era cota lui Marin în iunie 2019

Internaționalul român chiar a vorbit recent de o posibilă plecare de la Ajax Amsterdam, după ce a pierdut postul de titular în ultima perioadă.

”Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc”, a declarat internaționalul român în urmă cu o săptămână.

Închide ×